ebruli_pyz Merhaba 26 günlük ikizlerim var hem mama hem meme vermeye çalışıyorum bir göğsümün ucu yok onu sağarak veriyorum bazen 60 bazen 30 çıkıyor diğer göğsümü emziriyorum 60 da mama veriyorum. İkizleri olanlar sizler nasıl yapıyorsunuz
Canimkizlarim ebruli_pyz emzirme dönemi çok zor heleki ikiz olunca bnim kızımın biri emmek çok istemedi diğeri emerken o mama içti gece anne sütü sagip verdim ona hep ilk 6 ay anne sütü hep vermeye çalış sonra yavaş yavaş ek gıda alır ztn
drsnkls07 ebruli_pyz benimde 16 günlük bebeklerim var ben ikisinide emziriyorum birine bı göğsümü diğerini öteki göğsümü veriyorum mama vermiyorum ama
ikimelek ebruli_pyz 9 buçuk aylık ikizlerim var hep sağdım hala da sağıyorum günde 1 defa mama takviyesi ile besledim hep yoğun bakımda kalmıştı en başta bir tanesi diğeri de en başta sütüm gelmiyor diye mamaya alıştı tutmadıkları için hep sağdım
Ays_krk ebruli_pyz 3 ay 7 günlük ikizlerimi sürekli emziriyorum. Aynı anda acıktıkları için sırayla olmuyor maalesef. Birlikte emziriyorum bende. Başta insan zorlanıyor ama alışınca daha rahat oluyor ve ikisi birden doyuyor. Ama siz birini sağıyormuşsunuz. Bol sütleri olsun da inşallah bol bol içsin kuzular. 🥰
ebruli_pyz Canimkizlarim olabildiğince vermeye çalışıyorum ama gerçekten zor oluyor inşallah verebilirim 6 aya kadar
Canimkizlarim ebruli_pyz evt cnm zorluğu anlatılmaz yaşanır ama bn fazla emziremiyrm diye üzülme mama da alsınlar hızlıca büyürler