Sena1k Kızlar 1 hafta önce doğum yaptım. Anne sütü alıyor bebeğim 2.5 gün oldu kaka yapmıyor normal mi? Öyle bi kıvranmasıda yok gazı alttan üstten çıkıyor ama kaka 2.5 gündür yapmadı. Çişte sorumuz yok
reyhandemirbasaran Sena1k 5 güne kadar yapmamasi normal. Bir de gunde 1 cay kaşığı zeytinyağı verebilirsiniz. Ayni seyi ben de yasadim suan 26 günlüğüz. Zeytinyagina devam ediyorum.
Leylaozel Sena1k bebeğim 1 gun yapmadı cis yapıyordu gazda ama yenidgan günde 1 bile olsa yapası lazım biz hastaneye goturduk bagirsak karni şişmiş deyip fitil verdiler sabaha dolu dolu çıkardi rahatladi bebeğim 22 gunluk
Ygtakn1 Sena1k ben dogum yapalı 19 gun oldu canım doktor 5 gune kadar kaka yapmıyorsa kormal dedı çiş sayısı onemli çiş yapıyorsa sıkıntı yok ama dıkkat et bol bol emmesi lazım sarılık olmamıs ıcın
nickimikili Sena1k anne sütüyle beslenen benekler günde 10 kakada yapabilir 10 günde 1 kakada yapabilir
esmamkrem Sena1k anne sütü alıyorsa ve bir şikayeti yoksa sorun etmeyin yapar kakasını bol bol emzirin
Poyrazegeannesi Benim de hergün yapmadı hiç dogdugundan beridir 2 günde bir yapardı doktorlar anne sütü alıyor sancısı yksa normal dedi 4 aydan sonra kakamız normale döndü her gün yapmaya başladık 10 günde bir yaptıgıda çok oldu
Merve1310 Sena1k kaka yapması 10 güne kadar normal benimde 2.5 aylık bebegim var doğdugundan beri haftada 1 kere kaka yapıyor (anne sütü alıyo)
Neslihantrkk Sena1k kaka yapmaması 10 güne kadar normal. Zaten kabızlık gibi bi durum olsa belli eder huysuz olur ağlar