Feridears04_07 Herkeze öncelikle merhaba 8 haftalık hamileyim 8 aylikta kzim var doktor emzirmeyi kescemi söyledi düşük yaparsın dedi mememi nasıl bıraktıririm lütfen yardımcı olun süt veriyorum arada icmiyor miğdesi kalkıyor gibi oluyor
Tosbikannesi22 Feridears04_07 canım benim oglum 4 aylıkken hamile kaldım suan 7 aylık oldu hala emzırıyorum sıkıntı yok yani riskli degılse emzırebılıosun diye bılıyorum
Tosbikannesi22 Feridears04_07 Benim doktoruma karnımızdakı bebek 5 aylık olana kadar emzır dedi ama Baska doktor emzıreblırsın dedi oğlumda kabul etmıo sutu ınsallah emerler vede sıkıntı olmaz
Prenses122 Feridears04_07 bende doktoruma sormuştum hamile değilim ama şüphelenince sormuştum hamileliğimin beşinci ayına kadar emdirebilirsin demişti bana
Feridears04_07 Tuba hayır yok elinizde biseyi siktiginizi düşünün kayar gider dedi beebkte öyle dedi rahim emzirmeden dolayı kasılıyormus bebeği sikiyormus ya kanamalı gebelik oluyormuş yada düşükle sonuçlanıyor Muş az önce çıktım doktordan
Tuba Feridears04_07 Lütfen başka bir doktora danışın. Bu maalesef yanlış bir bilgi ve çoğu doktorlar bilmiyorlar. Tandem emzirmesi var onu uygulayabilirsiniz. Bende hamileyken emzirdim oğlumu fakat hamilelik ilerledikçe kendisi emmeyi bıraktı tadı değiştiği için. Riskli bir gebeliğiniz olmadığı sürece doğuma kadar emzirebilirsiniz. Size bir link vereceğim, onu da lütfen okuyun😌 https://lansinoh.com.tr/tandem-emzirme-nedir/