SerapArven melikeeomeer bizimde geçen ay 75.5 çıktı bu ay başka doktor ölçtü.aradan bir ay geçmesine rağmen 74.5 Dedi..evde biz olctuk 77.5 😁bizimki 2-3 cm oynuyo ama sizin ki baya ucmus
AselMiray Kızlar benim kızımda 56 buçuk cm boyu 6900 kg 2 aylık// boyu kg göre az mı geçen ay 56 idi boyu bu ay 56 buçuk olmuş bir kg dan fazla alıyor her ay boyu niye böyle kafa ma taktım
elizabeth melikeeomeer boyu için emin misiniz ya kızım 7,5 aylık anca 70 cm oldu tabii her bebek farklıdır ama bu aylarda ortalama o kadar olması lazım. doğduğunda ne kadardı boyu
littleprincemom melikeeomeer yani 2 aylik bebek 70cm olurmu bildiginiz boylu poslu gorunur o zaman giydirdiginiz kıyafetlerde kac cmlik ordandan anlarsiniz 9aylik oglum 71cm ilk dogdunda 51 cmdi
Etna littleprincemom 7 benim oğlum da aynı zaman aralığında sekiz gun yapamadı dokuzuncu gün yaptı masaj yaptım en son korkmaniza gerek yok sancısı için kimyon cayi için ön güne kadar normal kaka yapmaması
Neslihantrkk melikeeomeer kilosu normal bence. 2 aylıkken Dr gittim 62 cm 5.200 dü. 2.800 49 cm doğmuştu. 1 ayda 8 cm uzamış, olabiliyor yani
Pelin55 melikeeomeer 2 aylik bebek 70 cm.olamaz yanlis olcum var kilosuda guzel az degil ki dogum kilosunu baz alin
75kinalikuzu melikeeomeer maaşallah boyu uzun kilosuda normal 2 aylik için benimki 9 aylik 9.kilo 70 cm boyu 🙈🙈