turansmom Bu damlayı günde kac damla olarak kullanmam gerekiyor? Birde bebeğim aşırı gazlı değil sadece gazı olduğundamı vermeliyim? Bebeğim tam 2 aylık.
Minnaktosbik turansmom 10 damla sabah 10 damla akşam kullanıyordum şuan arada veriyorum 10damla ama düzenli vermezseniz pek etkisi olmaz
Ruzgarbaby turansmom Ben sabah öğle aksam 5 er damla veriyordum cok gazlı değildi ama gazı oldumu da oluyordu 😂
Yeliz1905 turansmom biz 6 satte bi 5 damla kullanmıstık ama tek işe yaramamıstı yanınq bi damlq daha vardı aklıma gelmıyo adı😊 şu diğer gaz damlası he biogia
Eymenncik turansmom benim doktorum 2 aylikken 15 damla demisti sabah ogle ve aksam fakat bana fazla geldi sabah aksam 10 damla seklinde verdim 1 haftada falan net etkisini gordum
turansmom Minnaktosbik benim bebegim asirı gazlı degil mesela 3 günde bir gazı oluyor sadece eczacıda salak gibi birseydi birşey sormadım😂
Minnaktosbik turansmom keşke kimyon tohumu oluyor çay olarak icseydiniz hem size hem bebeğe çok faydası olurdu aktarlarda satılıyor
turansmom Ruzgarbaby biogaia kullaniyordum biraktim kabızı cok yapiyordu suan birsey kullanmiyorum sab aldım iste yanina ne bagirsak duzenleyici alsam biogaiadan baska bilemedim🤷♀️
Yeliz1905 turansmom aa işte bebiştem bebeşe değişiyor bizde tek kullandık işe yaramdı ikisini kullanımca çok şukur işe yaradı gerci bişzm gaz sorunumuz olmadı pek. Ben rezene verıyodum arda bi doktor önermişti.
Ruzgarbaby turansmom linex bakso kullanıyordum ben daha önce oda iyi geliyor doktoruna sor istersen canım
turansmom Yeliz1905 bende bazen kimyonla rezeneyi karıstirıp 2 cay kasıgı veriyorum ama damlada bulunsun elimde yinede dedim🤷♀️