Mehtee Allah aşkına gece cocugu rahatca uyuyan varmiydi bizz normalinden farkli 45 dakka bir uyandik ve bayaga huzurusuzuz 🤷♀️
Anaogul Mehtee herşey çok güzeldi ama dün gece iğrenç berbat geçti sürekli ağladı sallanmak istedi. Bıraktığım an çığlığı bastı
Mehtee sseeddeef bizimde hic bu kadar uyanmaz mizirdanmaz oğlum 45 dakka bir uyandi emmedi uykuya dalamiyordu
Mehtee Unknown bizim gece uykuya dalamama sorunumuz bugün de huzursuzlukla sonuçlandı ayy bilemedim. Basim catlayacak
minikoglumm Ayy aksam zor uyuttum ya bende çocuğu normalde bu kadar uğraştırmazdı bir türlü dalamadı valla uykuya
Brna-34 Mehtee aman aman Allah korusun böyle iyiyiz 😊 Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah 🙏 7 buçuk aydır gerçekten uyku nedir bilmiyordum 😕 çok iyi geldi 2 gündür
Unknown Mehtee Ya Allaha şükür 10’dan sonra hep uyuyor ama uykusu olduğu halde uyanıyor. Kucağa alınca , memede ya da beyaz gürültü açınca anında uykuya tekrar dalıyor. Sürekli destek istiyo 🥺
Mehtee Unknown bizde oyleyiz canım beyaz gürültüyü azaltmaya çalışıyorum ama olmuyor yani normalde gece hic bole sorun cikarmaz gunduz uykularimiz sorunludur gecede yapınca bugun aglamakli geçiyor günümüz 🤷♀️
Mehtee Denetimasasi yok canım bu gece oldu böyle 4 ay 13 gunluguz üst dislerimiz kabarmış ama bilmiyorum ki altların ilk cikmasi gerekmiyor mu 🤷♀️
Mehtee Anaogul kizz gezegenler 800 yil sonra bulusmus yan yana gelmis bizim bebeleri mi etkiledi napti 😬🤷♀️
Mehtee Brna-34 ayy masAllahh aman ben çok korkuyorum kendime bile diyemiyorum guzel bisi olunca😬 sonra Aptal agzini tutamadin gene nazarin degdi Aptal diyorum 😬😂
Bebegim_28 Mehtee erken uyuyan bebeğim 12 30 gibi uyudu huysuzdu ama şükür sonrası iyiydi sabah 7 ye kadar