Bebegimm42 Kızlar kizim iki aylık oldu bugün devlet e gittik yeşil kaka yapıyor bszen dedim bize maflor yazdı bu ne işe yarar muayene etmeden verdi
Bebegimm42 Fadimeelif ben arada yeşil kaka yapıyor dedim bunu yazdı eczanede pahalı olursa netten aliyim nasıl bir şekli var
Yeliz1905 Bebegimm42 bagırsak düzenliyıci kolay kaka yapsun dşye biz 10 gunde bir yapıyoduk maflor kulanınca 2 gunde bir oldu😊fiyatı sanırım 80 tl. Minik bi şişe
Yeliz1905 Bebegimm42 hmm hiç bi fıkrim yok doktora bi danışmak gerekir bizimde kakamız yeşildi ama biz kan ilacu kullanıyorus ondan oldgunu tesbıt ettık kakası yeşil ve huzursuzsa sorun olabılır. Buarda nasıl besleniyor
drn5410 Bebegimm42 merhaba canım 😊 bizde kullanıyoruz alerjimiz var bağırsak düzenlemek için verdi turuncu olanı kullanıyoruz 75e aldık eczaneden daha dün bir şişe bitirdik memnunuz 20 gündür falan kullanıyoruz..
Bebegimm42 drn5410 merhaba cnm benim alerji için mi verdi belki benim kizimda da olabilir diye verdi çünkü kakasi bazen yeşil hemen aliyim o zaman ya
ArasAybarsMoM Bebegimm42 dogumdan beri kullandirdi doktorum 5 bucuk aylik hala kullaniyoruz prebiyotik damla ayrica kolik sancilarinada iyi geliyor ecz de pahali bn netten aliyorum iki uc sise birden cunku cok kucuk hemen bitiyor
Bebegimm42 ArasAybarsMoM tmm cnm bende netten aliyim eczanede pahalı atmasını biliyorsan bir link yada resim atarmıdsin bide bioga duydum onun gibi bisi demi ikisi aynı mı ki
drn5410 Bebegimm42 süt ve süt ürünlerini de kestim ben ama sizinki nasıl bilemiyorum bağırsak düzenleyici dedi verirken 🤷♀️
Bebegimm42 Yeliz1905 bizim iki aylık oldu surekli yapmıyor yeşil günde bi defa mesela. Rezene iciyorum ondan mı kaynskli bilmiyorum çok huzursuz bi bebek değil
Mervemerveesk Bebegimm42 maflor bağırsaklar için yararlı prebiyotikler içeriyor. Yararlı bakteriler yani. Oğlum kaka yapamadığı için kullanmıştık biz de bir süre
Bebegimm42 Mervemerveesk tmm cnm o zaman iyi bisi aliyim devlette doktor direk yazip gönderince aklıma takıldi
Kayramirza54 Benim oğluma reflü için vermişti plus olanı kullandık 25 günlük felandı başladığımda birkaç Şişe kullanmıştım faydasını da görmüştüm