Busesrmz Kızlar bebekler kaç aylıkken mama sandalyesini kullanabilir 6 aylıkken kulkanamazmı? Kaynanam küçük diyorda saçma sapan
Bezelyeveannesi Busesrmz 6 ayda doktor mama sandalyesine otursun demisti ben tasinma vs boraz gecikmistim 6.5 aylik oturtmaya baslamistim
bgmarik Busesrmz 6 ay kontrolümüzde doktor mama sandalyesine alıştıralım dedi.Bende 1,5 aydır oturtuyorum.Mama sandalyesine koyduğumdan beri desteksiz oturuyor.
Melikederinakinnn Busesrmz valla annemde aynisini dedi ben doktora gore koydum 6.ayda ama icinde durmak istemedi ve asla da hala durmuyor suan 8 ayligiz mama sandlyeisni sevmyor yere birlikte oturup oyle yediryorum
Tanereyluldeniz Busesrmz gayette oturtursun canım ben de 6 aylıkken oturttum gayatte iyi oluyo yemek yaparken filan da koyuyorum içine yanımda duruyo
Gamzeburkan Busesrmz yok ya küçük değil ben 5. Aydan sonra yavaş yavaş oturttum ilk zamanlar 10 dak 15 dak derken çoğalttım 6. Ay çok iyi
Cinar_77 6.ayında ek gıdaya başladığımız için oturarak yemesi gerekiyo tabi kide mama sandalyesine oturabilir 😊
Kucukprensim Busesrmz canım ben 6.5 aylıkken oturttum doktor tavsiyesisiyle başını dik tutabiliyor ve destekli oturabiliyorsa oturt senin bebeğin de bunları yapabilir demişti oylelikle oturmustu