Alpaslaninannesii kizlar bebegimin vucudunda böyle noktalar oluyor nedir bu bilem varmi ? Alerjimizde var diyet yapiyorumm 3 aydir ama acaba ondanmi oluyor https://imgyukle.com/i/aE5Qjj https://imgyukle.com/i/aE5rWo
melikeeomeer Alpaslaninannesii bana çok kalın giydirdiğim zaman benim oğlumda da oluyo onlar terden pişik veya isilik gibi geldi
Kbrayaman Alpaslaninannesii isilik bence de 6. Hastalıkla hiç alakası yok zaten birde isiliğe bağlı egzamaya dönüşme olasılığı da var o yüzden çok sıcak tutmayın bence
Melyorg Melyorg Alpaslaninannesii sen yine bir doktora danis derim alerjide cok zor ama 6. Hastalik ise tum bebekler biraz ates ile atlatiyolar.
kramice Alpaslaninannesii altıncı hastalık bi kere olur ayrıca onun sebebide ateş yanı ısıdan oluyo sen isilik die arat bi googleden görsellerden daha net görürürsn
Alpaslaninannesii kramice baktim canim ama benzemiyor bi doktora sorayim hos onlarda pek ilgilenmiyorlar pandemiden 😪
Eladerin 6.hastalık olsa ateş kesin olurdu zaten oldumu o bir kere oluyor bağışıklık kazanıyor bir daha hayatı boyunca hiç olmuyor diğer ismi Alman kızamıgı hatta . İsilikte olabilir alerji de bana kalsa .
Brna-34 Alpaslaninannesii benim de kızımın vücudu böyle oluyor sonra geçiyor geçen gün egzama gibi olmuştu kollari ve bacakları baya geçti cok az kaldi neden oluyor acaba ?Doktora gidemedik daha 😕
Alpaslaninannesii Brna-34 bende hic bilmiyorum canim bizumde bi oluyor bi geciyor anlamadm kac aylik bebegin ?
Ayseoztrk57 Bnm oglumda öyle oldu sivilce gibi kırmızı kızarıklık oldu doktra götür derim oğluma doktr iğne vermişti rahatsizdi oda alerjı yaptı iğne vurdular geçti
Brna-34 Alpaslaninannesii 7 buçuk aylık 3 gün kuralı ile ek gidaya başlamıştık yogurt vermistim egzama gibi oldu kollari bacaklari dedim sanirim alerji oldu yogurdu kestim sonra gecince tekrar denedim acaba yogurttan mi die bu kez bisey olmadı anlamadim yani😇 simdi de ara ara vücudunda böyle küçük kirmiziliklar oluyor sıcaktan diyor eşim bende acaba bişey mi dokunuyor diye düşünüyorum bilemedim walla en kisa zamanda dr gidicem insallah