Yeliz1905 Hanımlar ilk gğn yemek kaısgıyla mı 1 kasık yoksa mama kasıgıyla mı verılıyor? Bide mesla patates vrdım bugun alrjısu yoksa 3 gün somra istedıgım kadar verebilirmiyim daha dogrusu yedıgı kadar
jolene Yeliz1905 bildiğim kadarıya çay kaşığı ya da mama kaşığı kadar. Alerji yoksa istediğiniz kadar değil tabi ilk zamanlar. İlk zamanlar azar azar veriliyor. Buarada patates aşırı kabız yapıyor az kullanmanızı öneririm.
SedaMeyra Yeliz1905 ben ilk serce parmagimla yogurt tattirdim ertesi gjn tatli kaşığıyla 3.gun yemek.kasigiyla
Merveges Semipermeable peki sergisini nasıl anlıyorsunuz merak ediyorum da bebegim daha iki aylık gerçi ☺
Yeliz1905 Semipermeable ben veridm biraz yani agladu yemek için bende 2 mama kasıgı kadar verdim umarım sorun olmaz.
Yeliz1905 jolene ya sanki aklımda haftakıj yarım çay bardağı kadar verebılır dşye kalmus ama dogrumu acba? Bide iki ögün ver demişti doktor yanı 2 ogunde patates mi vercem patatesle başladım bugunde
jolene Yeliz1905 sadece patates mi? ben havuç, kabak, patates,fasulye vermiştim. ama mesela kabak patates yada havuç fasulye gibi. 2 sebze olarak
SedaMeyra Yeliz1905 evt tek öğün 1 ay sürdü benim ilk tadimlar yogurtla basladim sebzelerle devam ettim kiyma ekledim yjmurta sonra meyvelere geçtim. 7 aylikken 2 öğün veriyordum 9 aylikti 3 öğün bide ara öğünleri vardi
Yeliz1905 jolene büyün sebzeleri ve meyveyi tek tek dene dedi doktor sonra karıstır ama çok karıstırma dedi mesla 2 sebze bir baklıyat yada iki sebze
Yeliz1905 jolene yani sadce patates denedim anne sütüile açtim az saf yag koydum iyice eZdım biraz sulu yaptım. Çok şükğr sevdi hatta agaldı vereyım diye ben 2 mama kasıgıverdım
Yeliz1905 SedaMeyra Peki anne sütü verıyomusunuz siz? Bende anne sütü günde 1 anca acba ondan mı 2 ögün vermeye başla dedi yavas yavas😊 daha tatırıma başlamdık😂 bide 5 aylık 😊
Yeliz1905 SedaMeyra yüksek ihtımalle ya zaten saglıgı yerınde olsun benim için kilo önmeli degil😊 gerci kilısu da standartq belki ek gıdayı sever . Mama yemiyo zorla yedırıyorum alışamadı malsef. Anne sütünü sagark verıyorum başından beri oda azladı günde 1 anca verebiliyorum şuan. İnşallah ek gıdayı sever bakalım.