Linaaaammm Bugün başladım gece hiç uyumayan minnak kızım 12.30 dan sabah 7.30 a kadar uyudu 4 de bi mama yedirdim devam etti uykuya 7.30 dan sonra bu saate kadar uyanık kaldı 9 şuan tekrar uyudu 11 gibi uyandırmayı düşünüyorum böyle böyle bakalım düzene girecek mi Merak ediyorum benim kızım gündüz uykularını daha çok seviyor genelde burada düzen den bahsederken bi çok anneden işte 10 da yatıyor akşam neden böyle yapıyor falan diyenleri duydum çok sinirim bozuluyordu 😁😁 benim ki o saatler de bi saat uyuyup uyanır sonra 1 2 gibi bi ili saat yatıp 3 4 gibi kalkıp sabah 9 10 u görür dü görüyor yani umarım artık düzene girer bu zamana kadar geceleri çok güzel uyuduğu da oldu p düzen hep değişti ben uyku eğitimine 6 cı ayda başlamak istedim bilerek daha güzel oturacağını düşündüm bu zamana kadar ne zaman yapmak istesem hep bi atak konusu oldı gene olucak belki ama zamanı diye düşünüyorum şans dileyin bize ☘️ lütfen ve siz başka neler yaptınız mesela çay verenler var uyusun diye öyle şeyler denediniz mi n’aptınız eğitim verirken güzel anneler 🥰
SolinNasannesi5- Linaaaammm nasıl verdin ne yöntem kullandın bizde bir hafta sonra altı aylık olacağız da ?
Linaaaammm SolinNasannesi5- uyutmamak bana göre değil de aşıya denk geldik biz bu zamana kadar ki aşılar da zorluk çekmedik çok şükür ama o gün mutlaka kızım saha fazla uyanık kalırdı onu değerlendirdim biraz daha fazla oyun falan derken o şekil uyanık tuttum bütün gün o yüzden 12.30 da uyudu 🤷🏼♀️
akrep07 Bol şans canım, umarım başarırsın. Benim bebeğim de gece 1-2’fen önce uyumuyor. Hatta bir gün sabah 5’te uyuttuğumu bilirim. Sonra görümcem gelip kızım uyumuyor derdi, uyumuyor dediği de akşam 10’da uyuması gerekirken 11’de uyuyormuş 😂🤦🏻♀️
Linaaaammm akrep07 aynen canım işte insanın siniri bozuluyor öyle duyunca keşke 10 da uyuyup sabah 10 a kadar uyusa deliksiz valla 😁😁
Hifanuur Uyku eğitimine gece 12.30da değil akşam en geç 8.30-9 da başlamalasiniz bnm kızım 9 da uyumuş olur 12.30da rüya beslenmesi yapar 3 de acıkır kalkar aciktigi saate göre değişir bazen 2 bazen 4 sonra 6 da yine kalkar uyur sabah 8.30 da filan uyanir
Linaaaammm Hifanuur zaten normal şartlar da 12.30 geç evet ama dün yeni başladık ve benim kızım sabahlara kadar uyumaz 12.30 şuan benim için mükemmel bi saat ayrıca 8 de uyutursam 2 gibi kalkıp bidaha hiç uyumuyordu yeni başladığımız için o saati yazdım bende zaten böylelikle çekebileceğim en erken saate çekicem
SolinNasannesi5- Linaaaammm eğitimi hangi yöntem ile verdin yani nasıl verdin ne kural kullandın çok ağladı mı
Aylaayvaz Merhaba eğitim mi aldınız acaba ? Nasıl bir yol izlediniz bizim bebeğimiz de 7 ay 9 günlük gece uykuları çok kötü saat başı kalkar oldu kendim vermek istedim uyku eğitimini çok ağlıyor 10 dk dayanabildim sadece birde kundakla halen uyuyor çünkü ellerini kontrol edemiyor sürekli alkış vs yapmak istiyor
Linaaaammm SolinNasannesi5- hayır ağlamadı canım aşı olduk 3 gün önce huysuzlandı uyumak istemedi kendi hep uyanık kaldı o şekildeyken başladım direkt akşam uyumak istediğinde uyutmadım ben çok da ağlatma taraftarı değilim ama gündüzleri fazla uyumasına müsade etmiyorum artık öpüyorum sessiz ce sesleniyorum o şekilde ☺️
SolinNasannesi5- Linaaaammm ama gündüz uykusu da şart değil mi doktorlar gündüz ve gece uykularını hepsini de öneriyor gündüz kötü olmuyor mu
Umutum1 Linaaaammm uyutmayarak uyku eğitimi veremezsiniz bebeğiniz bir gün iki gün uyur sonrasında vücudu yorgun olacağı için huzurlu uyuyamaz gün içinde uyuması gerektiği kadar uyutun ( ayına göre) bende uyku yönünden çok çekiyorum bu yüzden çok araştırıyorum okuyorum bir bebek gündüz ne kadar güzel uyursa gecede bir o kadar rahat eder. Günlük uyuma saatini ayarlayın sonra gece için düzen kurun umarım hayırlısıyla öğrenir minik kendi uyumayı 🤲🏻☺️
Linaaaammm SolinNasannesi5- şöyle bişe gündüz tamamen uyutmamaZlık yapmıyoruz zaten ona hangi bebek dayanıyor ki benim ki de dayansın koca insanlar dayanamıyor ben akşam 6 yada 7 den sonra uyutmamaya özen gösteriyorum
SolinNasannesi5- Umutum1 benim kızım düzenli ama sabah 7 de uyanması sorun beni erkenden kaldırıyor ama alıştım çünkü düzenimiz oluşmuş 6 aylık hep aynı düzen buna kızım karar verdi bende düzenledim kızım belirledi bebekler belirliyorlar zaten benim sıkıntım deliksiz uyumuyor iki kere kalkar geceleri mama için
Linaaaammm Umutum1 zaten gündüzleri uyutuyorum ki ben aşı oldupu gün uyutmadım bitek oda kendi huzursuzdu gündüz 5 saat uyuyor ☺️
Umutum1 Linaaaammm gündüz 5 saatte ayına göre fazla gibi canım 4 aylık bebek gündüz 3-4 saat uyuması gerek 6 aylık 2-3 saat yeterli olur tabi evladın için en iyisini sen bilirsin 🙏🏻☺️☺️
Linaaaammm Umutum1 6 aylık günde 3 kere gündüz uykusu olması gerekiyor diye biliyorum ben 4 5 saat uyuyor o yüzden bıraksam daha fazla uyur gündüz uykusu seviyor o yüzden bende akşam belirli saatten sonra uyutmuyorum