Bebeğim 5buçuk aylık asla uyumuyor asla her gün sabahlıyoruz. Napıcam bilmiyorum delirmek üzereyim ya tıkandım kaldım. Uykusunun geldiğinin sinyallerini anlıyorum esniyor gözlerini ovuşturuyor hemen hop uyku rutinleri karın doyur,alt değiştir, pijamaları giy haydi beşiğe yok. Ninniler, dualar, şarkılar hiçbir şey uyutmuyor. Ayağımda bile salladım, emzirerekte uyumuyor. Gündüz uykusunda pek sorun yaşamıyoruz ama gece çocuk uykusuzluktan perişan oluyor ya içim eriyor. Saçını başını yoluyor ağlarken dalamıyor asla uykuya. Hiç kıyamıyorum uyku eğitimi videolarını izliyorum ama benim kızıma işlemedi😭 gecemiz gündüzümüz karıştı benimde düzenim şaştı yorgunluktan ben de kızımla ağlayacağım vallahi mahvoldum mesela uykuya dalıyor beşiğine koyunca ağlamaya başlıyor. Yada kısa bir süre sonra büyük çığlıkla ağlıyor. Keyfi yerinde ama uyku geçişinde huysuz.Sabah 9 da uyudu dün mesela bende kendime gelemiyorum o da nasıl düzelecek bu uyku düzeni ya nasıl bir yol izlemeliyim? Yardım edim Allah rızası için 😩