Turkan111 Arkadaşlar oğlum 2 aylık dün gece 11 de uyudu gündüz de pek uyumamıştı 5 .30 a kadar kalkmadı ben uyandırıp emzirdim normal mi 5 6 saat aç kalabilmesi daha bebek
Essy Turkan111 doktorum 4 saati geçirme demişti ama ben en fazla 3 saat bekliyordum. Sonra kendi saat başı uyanmaya başladı sağ olsun hâlâ da öyle uyanır ama emmez 😅😅
pikacuu Turkan111 2 aydan sonra uykusuna dokunma demişti doktor bana. Ne zaman uyanırsa öyle emzirirsin. Bi kaç gün daha böyle olursa eğer uyku düzenini ayarlıyordur bebiş bence sizde karışmayın yoksa ilerde size sıkıntı olacak alışacak bebiş. Saati saatini tutuyorlar sanki. İçin rahat etmezse hemen al memeye yesin geri koy yatsın cnm hiç elleme
Srhnzlcn Turkan111 bnce doktorunuz ekstra kaldırın demediyse hiç düzenini bozmayın uyku yarı gıdadır sonrada gece deliksz uyusun diye beklersniz.. kilo alımı vs iyiyse o acıkınca uyanır zaten
ElifSakKaya Turkan111 benim bebeğimde öyleydi ben hatta uykusunda kan şekeri düşer bayılır mi diye korkuyordum.sonra baktım ki acıkınca uyaniyor ztn bende dedm benm bebek böyle demekki.ayrica sadece emmek deil uyukuda bebeği büyütür.su duruma sukredip bol bol uyuyun bnce daha sonra ay ayakları başlıyor 😁
Durunesli Benimde kızım iki aylık 12de uyudu 3te ben uyandırdım emzirdim bide 6da. Kimisi gece kendi uyanmadan emzirme diyor ama ben hiç rahat edemiyorum daha çok küçükler bence. 5 6 saat 2 aylık bebek için çok fazla gibi geldi
Mathildamom Bana doktorum gece en fazla 6 saat bir şey olmaz demişti. İlk ay hariç kendi uyanınca besliyorum 1de yatıp 7de falan kalkıyor kendi kendine rutin oluşturdu. Ben uyandırdığım zaman çok aksi oluyor.