semanurozturk Kızlar merhabe ben şuan 25 yaşımdayım bebeğim 10 ay 10 günlük spinal anestezi ile doğurdum kanamam 40 gün boyunca devam etti bebeğim emiyor şuan hala adet olmadım siz doğumdan ne kadar zaman sonra adet oldunuz emziren anneler daha geö olur diyorlar bu kadarı normal midir?
Esraesahyu semanurozturk evet emzirme 2 yıl sürmüştü ilk cocugum da şuan da emziriyorum 13 aylık. Cok normal Bi durum sıkıntı etmeyin ama korunmaya da dikkat edin 😊
Aysenncimen Benim kızımda 9 aylık doğum yaptığımda 1 ay kadar geldi sonra bidaha gelmedi ben 3. Aydan sonra sipiral taktırdım bende acaba ondan mı gelmiyor dedim karnım çok şiş adetlenmediğimden olabilir mi 6,7 aylık hamile gibiyim
Deletedmom5284 semanurozturk sezeryan oldum, 32 gün lohusalık sürdü, bitti kanamam hemen regl oldum aynı gün, e regl olunca içerde ne kadar kan varsa çıkınca bebek bezi takmak zorunda kalmıştım ve ağrıda cabası 😭
limonlukarpuzzz semanurozturk 37. Günü adet görmeye başladim şuam 10 ay 18 günlüğüz düzenli adet goruyorum emzirmiyorum doktorum emziren annelerin adet görmesinin gecikebileceğini söylemişti ondandir :)