Eylul-92
Kaderrrrrr ben 8.Ayda günde 2 öğün ek gıda 9 a geçtiğim zaman 3 öğün ek gıda verdim.
mesela örnek bi menü
sabah kalktıktan 40 dk 1 saat sonra kahvaltı yumurta sarısı haşlanmış , tuzsuz lor peyniri yanında da bazen muz kestim verdim ya da omlet yaptım yedirdim.
ögle : tarhana çorbası , bazen yoğurt sadece , bazen meyve püresi yoğurtlu ya da makarna yoğurt tarzı verdim.
9.Aydan sonra
sabah : Dereotlu omlet + beyaz tuzsuz keçi peynir + domates salatalık + zeytin ezmesi
Sabah örnek 2 : kayısı kıvamı yumurta haslaması ( sadece sarısını ) yanında muz + pekmez ceviz + tuzsuz lor gibi
ögle : makarna köfte yoğurt olur , balık köftesi brokoli karnabahar haşlaması olur , kuzu etinden içine havuç patates ve arpacık soğan haşlama çorba yapabilirsiniz onu da içer çok faydalı , kabak dolması olur kuzu kıymalı , bebek kısır yoğurt ve salatalık , bal kabağı haşlaması pirinç pilav tavuk sulu yanına gibi gibi
akşam da gündüz çok yedirdiysem muhallebi yapıyorum , ya da haşlama sebze köfte , et ya da tavuk yediriyorum. Yerler değişebilir öğlen ve akşam menülerinin
uzun oldu ama ☺️