karsiyakalianne Sevgili anneler Sezaryan doğum yaptım doktor 40 çıkınca kontrole çağırdı fakat covid çok arttı cekiniyorum hastaneye gitmeye. Gitmesem ne olur ki? Gitmeyen var mı?
Alya26 karsiyakalianne ben gitmistim usg ile vajinal muayene edip dikişlere bakti sonrasında kanamama uzun sürdüğü icin antibiyotik verdi :) ama gitmeyenler de var tabii ki siz kendinizi nasil hissediyorsunuz
Akcabeytas karsiyakalianne ben gitmedim hastaneye adım atmaya korkar olduk çocuğu götürürken bile masumlar apartmanındaki safiye gibi gidiyoruz 😂
MABebek karsiyakalianne Msjla doktorunuza danışma şansınız varsa bence msj atıp durumu anlatın sonuçta doğumu o gerçekleştirdi önemli bi durum görmüyosa zaten erteleyelim yahut gelme der hem sizinde içinizde kalmaz bana kalsa şikayetiniz yoksa ertelenebilir derim ama allah korusun bir problem olur bunu en iyi doktorunuz bilir. Bu arada ben gitmiştim o sıralar vakalar daha sakindi
karsiyakalianne Alya26 kendimi iyi hissediyorum ama gitmezsem ne olur diye endişe de ediyorum bilemedim 😄
tostikkk bende gitmedim hatta ozman kovit yoktu ocak gibiydi kanamam durmasaydı giderdim ama bitmişti iyi hissediyordum kendmi
Efebebek123 Bende gitmedim doktorum kendini iyi hissedersen gelmene gerek yok demişti bu virüs zamanında gitmek istemedim
karsiyakalianne MABebek doktorum çok iyi bir doktor ancak özel hastane mantığı ile bana muhtemelen gerek görmese bile gelmelisin bizim önlemlerimiz sağlam diyecektir ben öyle düşünüyorum 😔
Yaseminnnnn93 karsiyakalianne alttan muayne tiksindirdi beni iyice sırf ondan gitmedim ben normal dogum yaptım o. Kadar cok ellediler ki kendimden soğudum dikislerim atti iglestim bende gitmedim ama gidersen muayane ediyor rahmin toparladimi diye alttan bakiyolar bilgin olsun
karsiyakalianne Yaseminnnnn93 ayyy bende son anda normalden acil sezeryana alındım ben de nefret ediyorum o yüzden ya…
MABebek karsiyakalianne Ne kadar sağlam deseler de insan korkuyor fakat doktorunuz iyi biriyse yazmakta fayda var bazen insiyatif kullanıyolar ben çok yaşadım şahsen yinede siz bilirsiniz 🤗
Yaseminnnnn93 karsiyakalianne ben ilk hafta dikisler icin mecbur gittim bakmasi lazmdi delik desiktim yinede yapti o halde muayene dogum gibi acı çekmiştim sonra dedim daha da gidersem:)
karsiyakalianne Yaseminnnnn93 onu yaşayan bilir yaa 😔 bir de acımıyor diyorlar ben anlamıyorum. Ben çok minnoşum heralde diyordum 😅
Ef24 2.5 ay oldu gitmedim alttan bakarsa diye. geçtiğimiz Cuma’ya randevu aldım gitmek istememe rağmen Ne olur ne olmaz içim rahat etsin diye perşembe akşamı regl oldum
Berrinsoyagazi14 Ben 45. gün gitmiştim sezaryen doğum yaptımıştım, Smear testi yaptı , dikişleri baktı rahmin durumuna baktı ve hepsi 10 dk sürmedi bile , kesinlikle gidin derim kimseye bakmayın. İçiniz rahat eder virüs var haklısınız ama Dr görmesinde fayda var