Gzemx Bebeğim 1 ay 21 günlük ve bu gece 1 de yattı sabah 11 de uyandı ve gece 1 e kadar hiç uyumadı ? Gündüz hiç uykusu yok yanı 2,3 gündür atak falan diyorlar nedir bir fikri olan varmı ? Normal mi bu ?
Gzemx mom0989 gece uyanmıyor hiç sabah 6,7 1 saat aralıkla emmeye kalkıyor tekrar uyuyor 11 e kadar 1 saatte bir uyanıyor uyuyor normalde gunduzlueri uyurdu artık gunduzleri hiç uyumuyor
mom0989 Gzemx bebeğiniz çok minik yani en fazlaaa 3 saatte bir emmesi gerekiyor. Doktorumuz 3. Aya kadar en geç 3 saatte bir emsin dedi. Benim kızımda öyle uyuyordu. Sıvı kaybı olur şekeri düşer dedi. Küçük olduğu için çenesi kuvvetli değil çok emmiyor dedi. Uyurken de alıp emzirebilirsiniz ben hep öyle emzirdim.
Gzemx mom0989 uyurken agzını resmen kilit yapıyor dudaklarını emzırmeye calısıyorum uyandırmayada almıyor mama yapıyorum onuda ıkı yudum alıyor yine agzını kilşt yapıyor bende artık bıraktım gunduz uyumuyor dıye heralde gece acısını cıkarıyor anlamadım bırsey agrısı olsa aglar durmaz dıyorum ne bılıyım çözemedim