Mervearslannn Bebeğim 2 ay 1 haftalık hala gaz problemi devam ediyor. biogaia ve nurse harveyin damlasını birlikte kullanan var mı
Bsraskmn Mervearslannn 1 aylık bebeğim 10 gündür gaz problemi çekiyo doktor 4. Aya kadar devam edebilir dedi sab simplex kullanıyorum bi tık iyi geldi bide probiyotik bi damla yazdı doktor ikisi bir iyi gelir dedi
Nilsmoms Mervearslannn Evet beraber kullandim.Biogaia zaten probiyotik nurse harveys ise gaz için.Bi dene bakalım.Çünkü gaz ilaçları deneye deneye hangisinin iyi geldiğini buluyorsun.Zaten çok da umut bağlama hiçbiri fazla işe yaramıyor.Bütün doktorlar zamanla geçecek diyor.Zira 3 aydır gazdan çekmediğim kalmadı.
Mervearslannn Bsraskmn sab simplex ve nurse harveyin şurubunu kullandık rahatlattı biraz ama sab simplex ilaç içerdiği için devam etmek istemedim
Mervearslannn Nilsmoms bu kaçıncı deneyişim ama dediğiniz gibi hiçbiri kesin çözüm değil masajda yapıyorum ama hala gazlı. Günde kaçar damla verdiniz
Nilsmoms Mervearslannn kesinlikle ben de masaj yapıyorum ama o kadar çok gazlı ki küçücük çocuktan çıkan gaza ben inanamıyorum.İki kere acile gittik film çektiler çocuğun karnı komple gaz dolu lavman yaptılar.Biogaia günde bir kez 5 damla.Nurse harveys de günde iki kez 10 ar damla veriyorum.
Mervearslannn Nilsmoms teşekkürler bende nurse harveysi 5er damla şeklinde 4kere veriyorum biogaia 1 kere 5 damla ama sanırım bizimkine hiç fayda etmedi az daha bekleyip başka damla alacağım
Deletedmom_56 Dördüncü aya sekiz günümüz kaldı ama hala devam ediyor gaz sıkıntısı. Ben de sab simplex kullanıyorum. Arada da kimyon çayı yapıp bir çay kaşığı veriyorum. Gaz cıkısına yardımcı oluyor.
Mervearslannn Deletedmom_56 bitkisel çayları doktorlar çok önermiyor o yüzden ben vermeye korkuyorum ama kendim sürekli rezene anason kimyon tohumu çayı içiyorum bizim daha 4.aya çok var 🥺