momsaylin Kizlar 6ay 6gunluk bebegim Uzerine atmasndan korkdgm icin uzerini oretmiyorm bugun saba uyandm KI UZERINE CEKMIS VE BOGULUYOR ALLAH BANA BAGISLADI KIZIMI HALADA ETKISINDEYIM NEDEN ACABA KENDNI MUDAFA EDEMIYOR ELIYLE ITEMIYOR .O YUZDEN UYKU TULUMUNDA YATIRIYORM EVIDE SICAK TUTUYORMKI GECELER USUMESN
damlahira momsaylin Allah korumuş canım geçmiş olsun tulum giydiriyorsan örtmeye gerek yok benjm kızım doğduğundan beri örtünmeyi sevmez eviniz sicakmis hem içiniz rahat olur hemde tulumla üşümez zateb
Kmsal78 momsaylin Cok gecmis olsun Allah birdaha yasatmasin zaten tulum giydiriyorsan uzerine birsey ortmene gerek yok canim evin sicakligida iyiyse üşümez
momsaylin Kmsal78 evet canim ev 25derece hep bitek ayaklari acik corap giydirmiyorm uyku tulumu ayaksiz
Deletedmom5284 canım 6 aylık bebek nasıl boğulsun benim kız 4 buçuk aylık rahatsız olunca yüzünden atabiliyor battaniyeyi, çok ağır örtmüşsünüz demek ki, uyku tulumu kullanın biz öyle yapıyoruz
momsaylin Deletedmom5284 canim uyku tulumu kullaniyorm zaten fakat ayaklari acik kalmasm diye muslin orttum onu kafasina devirmis
Deletedmom5284 momsaylin müslin ince oluyor canım arasından hava geçer boğulmaz merak etme ayaklarına iki bol çorap giydirebilirsin😊
Deletedmom5284 momsaylin bol çorap giydirebilirsin canım uzun olanlardan kısa olunca hemen çıkıyor ittire ittire 😅