Esmece Güzel Anneler bebek giyseleri için önerebileceğiniz leke çıkarıcılar var mı?Ve bu ürünler renklilerde de işe yarıyor mu..🌹🌹
Deletedmom25 Esmece Amway sa8 üstüne başka deterjan tanımam her lekeyi çıkarıyor kızımın kıyafetlerine de kullanıyorum
Deletedmom5284 Esmece babyme aldım ebebekten güzel çıkarıyor ama kokusu çok yoğun ekstra durulama yapıyorum
Esmece Arzumms Evet bende gördüm az önce biraz araştırmasını yaptım fakat siz değerli annelerden fikir almak daha olumlu geldi teşekkür ederim canım🌹🌹
Esmece _Twinkle_ Ondan daha önce denemiştim birşey için ama emin olamamıştım tekrardan denerim ama teşekkür ederim 😊🌹🌹
Esmece Deletedmom25 Migros gibi büyük marketlerde var midir ben birkaç tane baktım ama inanın bazen birşey bulunmuyor nereden temin edebilirim🌹🌹
Esmece Deletedmom25 Birşey daha sorayım size bu ürün ile ilgili lekeli olan yere doğrudan mı kullanıyorsunuz
Deletedmom25 Esmece Kendi internet sitesi var Amway in ben satan bir abladan alıyorum öyle büyük marketlerde yok malesef canım
Deletedmom25 Esmece ürün toz halinde biraz lekenin üstüne döküyorum daha sonra sıcak su döküp biraz bekletip o suyuyla beraber makineye atıyorum sonra tertemiz yeni gibi çıkıyor 🙂
Esmece Deletedmom25 Çok teşekkür ederim bende satan bir yer bulurum olmadı internet üzerinden sipariş veririm😊🌹🌹Isminide not ettim en kısa zamanda deneyeceğim inşallah
Esmece Deletedmom5284 Teşekkür ederim onada bakacağım hepsinden birer tane olsun ozaman lazım oluyor😂🌹🌹
Annis-ogul Esmece amcaya hemen cnm.muthis ise yarıyor. Ablamın covugu üzerine devamlı yemek dokuyo ve hemen çıkartıp sikıyor sonra yikiyo hmn cikiyi
1515 Esmece makınaya atmadan önce soğuk suyla ve beyaz sabunla çitile makinaya at leke diye bişey kalmıyor
Esmece 1515 Buda kolay bir yöntem geçen gün çay döküldü kızın giysilerine onlarda denedim pek etkili olmadı bende deterjan bölümüne biraz domestos koyup öyle yikadim çok şükür hepsi çıkmıştı🌹🌹
Annis-ogul Esmece amway home cnm .cocugu sallarken yazmıştım t9kazasina kurban gitmisim koptum gülmekten ya rezillik😀😃🙈
Esmece Annis-ogul 😂😂Ben kendime ayrı bir güldüm senin yazdığını not almıştım degistireyim bari o neki demesinler 😂😂