Kızlar iyi geceler hepinize 🙋🏼♀️ benim kızım 14 aylık, prematüre bir bebek henüz 12 buçuk sayılıyor. Normalde bezleriyle oyun oynamayı çok sever, alır dağıtır falan ama üç dört kez büyüğünü yapıp veya bezini çişle doldurup, eline sadece bir tane bez alıp yanıma geldi bana uzatıp ıhh dedi. Hatta bezini mi değiştirelim kızım dedim bez değiştirme tahtasına baktı sonra yüzüme baktı güldü, gittim değiştirdim baktım ki bezi dolu. Bunu birkaç kere yapınca gaza geldik lazımlık aldık internetten. Cumartesi günü geldi, hatta kızım sifon efektine basıp basıp eğleniyor ama internetten okuduğum araştırdığım kadarıyla da 18 aydan önce başlamak ileri dönemde tuvalet korkusuna yol açıyormuş, iyi değilmiş vs vs. Aranızda erken başlayan ve olumlu sonuç alan var mı? Benim annem hemen başla alışsın diyor, kaynanam yazın başlat ikide bir yıkamak zor olur üşütür diyor, internet psikolojisi bozulur diyor, kızım al şu temiz bezi tak altımdakinden rahatsızım diyor 😂 kafamda deli sorular hangisi doğrusu ? Şimdiden teşekkür ediyorum 🙏😘