Merve-250713 AcemiHemsireanne AcemiHemsireanne tam 2. Ayda oldum 😑iyi mii kötümü bilemedim ama çok erken geldi bana
cagla24 AcemiHemsireanne 2 ay 2 gün sonra oldum 😬 oğlumda 2 ay 5 günlük bu kadar erken olmayı beklemiyordum ben çünkü normalde bile 45-50 günde zor regl olan biriyim
Esra_klc Ilk dogumumda 40 gjn bitti duzenli oldum hemen ikincide 5,5 ay dan sonra oldum kisiden kisiye degisir emziriyorsaniz gecikmeside 1 yil normal kabul ediliyor
Esra_klc AcemiHemsireanne onun psikolojisi berbat bacim aman dikkat koruyucu igne yaptir yada spriral falan cunku ben adet oldum ay hamile kaldim 3.bebegim oldu condom yirtik cikti farkedip ertesi gun hapi aldim bi halta yaramadi pes pese olmasi cocuklarin cok zor ins degilsindr ben cok agladimda Allahin verdigi cana kiyamadim tabiki simdi 2 aylik oldu bile
AcemiHemsireanne Esra_klc işte bende çok korkuyorum 😪 size allah güç vermiş bugünlere kadar gelmiş bebişiniz ama lütfen olmayayım 😔
tostikkk 14 aydır yok beklemeye devam hamilede degilim ilk zmanlar korkuyordum bi kaç test yaptım negatif dedim zmanı var demekki stres yok tadını cıkar 😁 mutlaka korunuyırum ne olur ne olmaz dye 😁