Gulfemgokcenesat İyi geceler tatlış anneler ben bebeğime sallanan beşik aldım kendı sallanıyor fakat ben alılmasın diye uyuyunca kapatıyorum. Ama eşim açıyor uyanmasın diye sizler nasıl kullanıyorsunuz yardımcı olur musunuz???? 😊 teşekkürler şimdiden😊
Songulsevuk Gulfemgokcenesat doğduğundan beri kullanıyorum 5 aylık işim olduğunda koyuyorum birde uykuya dalamayıp ağladığında ama uyuyunca kapatıyorum uykuda hep saklanmak ister sonra biz sallamıyoruz elektrikli ama büyüdüğünde alışkanlık olur bu 🥰🌸
AleynaNur228 Ruzgarsbl9 ben kendi adıma konusack olursam üzerimden büyük bir yük aldı ben cok memnun kaldım bazen oğlumu koyuyorum beşiğe o kendi kendine sallana sallana uyuyor tavsiye ederim 🥰🙏
Gulfemgokcenesat Ruzgarsbl9 gün içinde gerçekten kurtarıcı ve geceleri yatmayan bebeğiniz varsaa alın çünkü sallamak bir zaman sonra zor oluyor
AleynaNur228 Bende kullanıyorum ama cok sık değil sadece uykuya tam dalmadığını anladığım zaman açıyorum sallamasını daldığı zaman gerek duymuyorum sallamaya siz en doğusunu yapıyorsunuz bence de alışmasınlar fazla sallanmaya gerek duymadıkca kullanmayın 🥰