bebecancazim Bebeğim anne sütü + mama şeklinde besleniyor 3. ay içerisinde bazen alarma uyanamayıp 4 saatten fazla bazen 5 saat uyudugum oluyor. Bebeğim uyanmamış oluyor normal mi?
Balyanaklikiz bebecancazim Bnm ki de sizin bebiş gibi valla. Bnm kızım da ben uyanmasam hiç uyanmıyor 3 ayından beri. Şuan 5 ay 18 günlük oldu. Ben gece kalkıp mamasını veriyorum ve de zorla içiyor 🤦🏻♀️
Ayseksii bebecancazim benimde öyle canım ben 40 günden sonra uyandırmayı bıraktım kendi ne zmn isterse uyanıyor. Bazen 1 bazen 3 kere emiyor
Kmsal78 bebecancazim Korkma acikinca zaten uyaniyorlar merak etme ben naparsam yapayim kalkmiyor ayaginin altinami dokunmadim kucagima alip rahatsiz mi etmedim akliniza gelebilecek herseyi yaptim ama banamisin demedi bir kac arkadasima sordum onlarinkide hep oyleymis
Derin26 bebecancazim vallaha canım maşallah benim kızım dogdugu günden bu günü 14 ayımıza girdik hala uyku problemimiz var 😂keşke benim kızımda uyusa
Tugcesilam bebecancazim bende uyandırıyorum bnmkide mama meme olarak gidiyor ama bu uysndırma bna sacma grliyor ac olsa durmaz uyanır zaten
rottenmeir bebecancazim benim ilk bebeğim uyanmazdı bende uyandırır zorla beslerdim ikinci bebeğim ise uykuyu haram etti bana meger ne kadar güzelmiş kıymetini bilin benim düştüğüm hataya düşmeyin aç olsa uyanır zaten her bebek farklıdır zorlamayın uyandırmayın
Esra_klc Benim bebekde hic uyumuyor bu durum daha kotu yatin kalkin dua edin bence 😂keske benimde uyuyan bebegim olsaydi 11 saate kadar ac kalabiliyorlar ellesmeyin uyusunlar hanimlar hic birrsey olmaz 3 aylik bebislere