Minnakimmmm Kizkar 35 günlük bebeğim normalde gece bir olmadan uyumazfi bugün 12 den önce uyudu galibaa😂 şuan mutluluktan ağlıyorum .var mı başka bebislerini uyutamayan anneler
Epifenomen-gkc Minnakimmmm ben 😄 2ay 3 günlük bu zamana kadar çok değişti uyku saatleri hala bir düzen yok. Olsun diye de uğraşmıyorum ama 😄
Aysenurglc Minnakimmmm evettt benim kuzuda uyudu emerken şuan 🙏🙏🙏huzurlu uykuları olsun ins bebeklerimizin
Epifenomen-gkc Minnakimmmm aslında bir 15 gün kadar kurulu saat gibi Tam 23.35 de uyuyordu ama sonra bir bozuldu tam bozuldu birkaç gün 2′de uyudu birkaç gün bir de birkaç gün 3D birkaç gün de onda uyudu şu an zaten Atak haftasındayız kaçta uyur Allah kerim😄
Minnakimmmm Epifenomen-gkc be [silindi] gündüz hep uyuyor ama bu saatlerde uyanık m önce gazı oluyordu ağladığı için uyumuyirdu ama iki gündür ağlamadan uyanık duruyor
Minnakimmmm Yenianne97 tek çocuk mu . Öyleyse en azından gündüzleri o uyufugunda uyursunuz . En azından uykusuzluk cekmezsiniz
Yenianne97 Minnakimmmm Minnakimmmm Hiç öyle olmuyor maalesef o uyuyunca ya ev işi yapıyorum yahut ders çalışıyorum 😅