Baharkuzey Alyakusum ten teması yap tenine koy soy bebeği kendinde üstünü çıkar ayakta hafif hafif dans edebilirsin sonra sakinlestirerek konusarak vermeyi dene birde emzirme akademisi var facebookta oraya üye ol meme reddiyle ilgili birçok yazı paylaşıldı 🙏🏼🌸
Alyaveannesi Alyakusum bol bol emzirin bol bol su tuketin komposto icin bol bol tatli seyler yemeye calisin birde rezene cayi icin ama en onemlisi bol bol emzirmek emzirdikce sutunuz gelecektir
ZeynepAda Alyakusum pes etme cnm ısrarla ver memeyi gerekirse bekle acıksın iyice eninde sonunda alacaktır.biberon kullandıysan ondan daha fazla geldigi için memeyi reddediyordur şuanda
Alyakusum ZeynepAda sukurler olsun emiyor artik beni kuzum hic pes etmedim ama cok cok uzuldum sutum kesilcek diye cok korktum
Duruduygu sevimli61 elektirikli pompa ile sagdım sonra yaraları içinde 3 krem karıstırdım hametan bepantol medasecol rahatladıkca emzirdim kelebek gögüs ucu ile yenidoğan için öyle kurtuldum ki benim ucu intihap olmustu fena oldu çok sukur