yigidonunanasii Arkadaşlar bu hastanede doğum yapan varmı ? Memnun kaldığınız doktor felan onlar hakkında bilgi almak istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz🤩
Ogullarinaasikanne yigidonunanasii bendd samsundayim ama liman hastanesinde doğum yaptim canım. Eger imkanınız var ise Alaaddin balcı muthis bir hekim ♥️
Samsunn5561 yigidonunanasii kusura bakmayin ama berbat bir hastane😞 aciline gitmek zorunda kaldim ve bin pisman ayrildim, ama bir arkadasim vardi oraya giden ama doktorun adini unuttum, o memnundu ama sira bulmak zor, ogrenince yazarim
Demir20 yigidonunanasii bende samsundayim ama ben buyuk anadolu da ozge piri mantar a gittim eger imkanın var onu tavsiye ederim iyi bir hekim 😊
Ogullarinaasikanne yigidonunanasii canim esim calistigi iş yerinden dolayi yararlandigimiz bir nevi özel sigorta gibi bisey var. Ufak bir miktat maasimizdan kesiliyor hic para odemedik tatlim
Samsunn5561 yigidonunanasii Canim Doc. dr. Ibrahim Yalcin ama herhalde 19 mayis uni. gecti tam emin degiliz ama super bir doktormus