Hazel12 Kızlar bebeğimin illa ilk saçını kesmem gerekiyor mu, ben istemiyorum eşim keselim daha gür olur diyor, şuan 2 aylık keseceksin şimdi keselim diyorum babası üşür demiş iyice çıktıktan sonrada ben kıyamam, hiç kesmesek ne olur ki 😳
Minnaktosbik Hazel12 valla ben kestirmedim dediler ama daha küçük birde bingildagina zarar olur diye düşündüm
VSD-61 Hazel12 amcamın kızıyla kızım arasında 5 ay var o kesti hiç çıkmadı saç küstü.ben kesmedim valla güzel çıkmaya başladı.
MihraKus Hazel12 kızım 1 yaşında hiç dokunmadım saçına ben gür saçlıyım eşimse seyrek saçlı saçta genetik kızım babasına çekmiş mesela benim saçımıda vurmamış annem jilete falan mesela ben ona inanmıyorum doktorumuzda önermedi zaten birişe yaramıyor zaten
Hazel12 Ediseymenatay evet bende baktımda, kimiside ilk saç 7 günlükken kesilmeli diyor o yüzden sormak istedim
Hazel12 MihraKus benim kızımında seyrek babası birazda o yüzden istiyor sanırım ama dediğiniz gibi bende seyrek saçlıyım annem kaç kere kazıtmış hala aynı
Ediseymenatay Hazel12 aman herkes bişey diyor istemiyorsan kestirme valla benimkinin de ipek gibi saçları var oğlan olmasına rağmen hayatta kıyıp kestiremem diyorum nolursa olsun artık 😂
Hazel12 Ediseymenatay bende malesef ki kıyamıyorum yaza doğru hiç kıyamam sanırım kestirmeden kalıcak öyle 😃