uykusuzpanda Merhaba sevgili anneler. Kizim 2 yasinda. Geceleri surekli yutkunurken goruyorum sanki bogazina bisey geliyorda sesli bi sekilde yutkunuyor. Acaba midesimi kalkiyor yada reflusu falan mi var. Bilen yasayan varmi doktora goturup sormalimiyim
uykusuzpanda Husumsu aha unutmusum boyle post actigmi bak ya kimsede yazmamis 😄 hala devam ediyor bazen sirf o yuzden uyaniyor surekli bogulcak gibi oluyor anlamadm niye boyle doktorada soramadm ne zaman doktora bisey icin gitsem soracaklarimn hepsini unutuyorum😅
Husumsu uykusuzpanda en son tik olabilir dediler. Arka arkaya gulk diye yutkunuyor uykusundan da uyanıyor
Husumsu Balbocegiumay 3 ay oldu, geniz akıntısı olabilir dediler antibiyotik kullandık geçmedi, reflü olabilir dediler ilaç kullandık geçmedi şimdi de tik olabilir diyolar. Çok rahatsız edici bir şey
Balbocegiumay Husumsu geniz akintisi kadar berbat birsey gormedim kafayi yicem 2 haftadir bebegim boğaz kizarikligindan genuz akintisinagecti emerken tikaniyor uyurken uyanip nefes alamiyor burun acicimiz var ama sorun burundan kaynaklanmadigi icin caresizim ıyikide degil geniz akintisi cok zor