Anne13 Gebelikte şekerim çıkmıştı zayıflarsam anne olmak istiyorum 33 yaşındayım var Mİ iştah kesen bir öneriniz? Diyetlerde istikrarım yok
Elf112 Anne13 acıkınca su iç kesmese yulaf yiyebilirsiniz. Sabah güzel kahvaltı şart yumurtalı peynirli aç kalamıyorum diyenlerdensen öğlenleri yemek ye akşam ağır yemek yeme. Ben oyle yaptıgım için soluyorum yoksa tabi diyetisyen değilim belki sağlıklı değildir bnm yöntemim. Bazen canım kahvaltı istemeyince müsli veya yulaf yiyorum. Kafamda bitiyor herşey migrenim vardı aç kalamıyordum bi gün çok yediysem ertesi gün dengeliyorum. Sabah öğlen müsli veya yulaf yiyip akşam yemek yersin veya sabah akşam yulaf öğlen et tavuk Sebze gibi. Seni çok iyi anlıyorum bnöde psikolojim baya bozulmuştu kilo yüzünden ondan yorum yaptım inşalah hedefine ulaşırsın herşeyden önce şunu bil herhalinle güzelsin 😘😘
adastra Anne13 Benim de ilk gebeliğimde şekerim çıktı, şimdi ikinciye hamileyim ve yine şekerden şüpheleniyorum o yüzden şeker yüklemesi haftası gelene dek kendimce diyete başladım. Benim ekmek çok iştahımı aciyordu Ekmek ve şeker türevi herşeyi çıkardım hayatımdan, su miktarını artırdım bir haftadır beslenmem düzene girdi iştahım çok azaldı. Az yedikçe mide küçülüyor ve iştah azalıyor
Gzmkrm Anne13 anne olmayı mı yemek yemeği mi daha çok istiyorsunuz ona karar verin önce. Az yiyerek sporla bunu başarabilirsin sihirli değnek yok maalesef
baybmom Öğün saatlerini atlamamak, tabak küçültmek, bol su ve yeşilçay içmek. Akşam 18.30 dan sonra yemek yememek. Acıkırsanız yoğurt, süt, ayran, şekersiz çaylar vb. Ben bunları uygulayarak 4 ayda 14 kilo verdim
baybmom Şekerli gıdalar yerine tarçın ve züber, şekersiz fıstık ezmesi gibi doğal ürünler tercih ettim
EgeveAlyaninannesi Kiraz sapi cayi ve yesil cay iciyorum yeme istegim yok oluyor gunde 1 er fincan canm birseyler isteyince