Psikologanne Bebeğim günlerdir kabız . Motilium , duphalac, paranox s , lavman , zeytinyağı herşeyi denedim ama yapamıyor ve yanık derecesinde pişik oluştu. Lütfen yardım edin acilen
Nursemom3 Psikologanne yani canım tek çare parmak ile çıkarmak en iyisi sen doktora götür gerekli girişimi doktorunuz yapacaktır
Sezenaksukarademir Psikologanne kabızlık büyük sorun oğlum bir buçuk yaşında ve biz bir senedir hiç normal kaka yapmadık sizin dedikleriniz bizde bir nebze işe yarıyor sonra yine başa sarıyorduk. Devlet hastanesinde ki doktorlar bir şey yapmayınca direk çocuk hastanesine götürdüm orada önce üç gün üst üste lavman sonra 6 ay kullanılacak ilaç ve kremler verdi çok 1 haftadır kullanıyoruz ve oğlum ilk defa bugün (lavman dışında) sıvı ve dolu dolu kaka yaptı. Bu mutluluk anlatılamaz. Sizde beklemeden direk doktora gidin çünkü kısır bir döngüye giriyorlar. Biz zeytinyağı sabununu ılık suda eritip kremleştirip poposundan veriyorduk o en iyi gelendi pişik için hamazinc çok iyi ince bir katman sürün bir iki dakika kurumasını bekleyin Allah’ın izniyle 3 güne düzelir
Psikologanne jap yaramadı :( yani makatinin kenarından sıvı şekilde kakası geliyor falan ortasında sert bir şekilde kakası duruyor :( deliricem harap oldu çocuk
agacsizkoala Oğluma da lağman yaramadı son çare kayınvalidemin dediğini uyguladım benn yaparmısınız bilmem ama kullanılmamış sabundan ince kağıt gibi bi parça kesin sonra onu hafif yuvarlayıp ucunu sivrileyin fındık kadar filan olsun, hem sabunu hem popişi yağlayıp sabunu içeri atın. Korkmayın sağlığa zararı olmaz içerdeki sert kajaları yumuşatacak o yarım saat içinde bezini doldurur. Hatta geçen yine burda bi arkadaşa daha demiştim onda da işe yaramıştı
agacsizkoala Psikologanne bizde de fitil lağman işe yaramayınca son çare yaptım ve sadece o işe yaramıştı maalesef , tez vakitte iyi olur inşallah
Psikologanne Sezenaksukarademir en büyük korkumdu kabız çocuk . Malesef başıma geliyor yavaştan sanırım . Hayır aglamasa 5 günden bir şey olmaz . Ağlıyor azıcık yapıyor sıvı şekilde diğeri içeride görünüyor çıkarmıyor
Psikologanne Sezenaksukarademir hangi ilaç bu . Çevremde 3 buçuk yaşında hala kabız olan bir çocuk var . Götürmedikleri doktor kalmadı . Poposundan kan geliyor haftada bir defa zorla yaptırıyorlar
Sumeyyebaglan Valla canım benim oğlum olduğunda mamasına yada sadece ağzına bi çay kaşığı saf zeytinyağı veriyorum bi saate sırtına kadar yapıyo denedin mi hiç?
Prensesannesii34_ Nursemom3 evet sadece anne sütü öyle huzursuz olmuyor ama yapmaya yapmaya ilerde bi ağrısı olmasından korkuyorum
Prensesannesii34_ jap üstüne sürdüm ama içine Korkutum yapmadım . Sürümün içine biraz koydum içirdim ama yapmadı yine
jap Prensesannesii34_ içirmek kimisinde işe yaramıyo canım kızımda yaramamıştı. Hergün veriyodum verdikçe inadına yapmıyordu 😂 kulak çubuğunun ucunu azcık içeri deydiriver hemen komple pamuklu yerin girmesine gerek yok
Baldantatli Psikologanne gecen ay yegenimede yazildi gliserin kansuk mu nedir o kocaelide heryerde aradik hicbiryerde yoktu uretilmiyormus