Meryy01 Kızlar eşim siyaha boyamamı istiyor emziriyorum 9 aylık bebeğim var biraz araştırdım sütten geçebileceği yazıyor bilemiyorum da emzirme döneminde boyatan var mı ve Siyah boya ne kadar sürede akar saçtan tamamen yaza ombre yaptrcaktım çünkü
Betss1 Meryy01 kimi doktorlar geçiyor diyor kimisi de geçmiyor boyayın diyor bu konu biraz muallakta ama Allah’tan bebeğin de çok küçük değil. Artık sen karar vericek sin buna 😘😘😊
CanselK Meryy01 organik boya yaptırabilirsin, biz hamile ve emziren müşterilerimize yapıyorduk. Ayrıyetten siyah boyadığın zaman açması zor olur, saçın yıpranabilir Ombre istiyorsan hiç bulaşma siyaha
Bezelyeveannesi Meryy01 ben 3 aylikken organik boyayla boyamistim ama saclarim zaten siyahti ama sonradan acik renge donecekseniz yapmayin bence yanar saclariniz
Meryy01 CanselK ya öyle mi saçımda boya yok şuan boyatmadım da ombre için eşim isteyince hemen akarsa boyayım demiştim tşkler 🌹
Meryy01 Bezelyeveannesi ben ombreciyim çok seviyorum şimdi hiç boyada yok boyatcaksan siyah yap dedi eşim danışırım sizlere dedim 💕
Bezelyeveannesi Meryy01 ben 10 senedir siyah boyuyorum ozamanlar ombre falan yoktu galiba olsaydi yapardim🙂
Meryy01 Bezelyeveannesi şimdi yapın beğeniyorsanız boyamayın siyaha sık sık kestirin bi seneye kalmaz geçer galiba 😊