Hilalse Kızlar bundan kullanan var mı kullanışlımı büyüyen beşiğin alt değiştirme kısmına sığıyormu alayımmı almayımmı bilemedim lütfen yardımm.
Sinemes Hilalse Kullanışlı olduğunu hiç düşünmüyorum ben. Tek kullanımlık alt açma örtüleri var onlardan kullanıyorum. Bebeğim çişini veya kakasını yapmadığı sürece 1-2 gün kullanıyorum. Diğer türlü yok kirlendi, yok yıka, yok kurusun bir sürü zaman kaybı 🙄
BalarisiYusra Hilalse eğer elleri rahat durmuyorsa alıp deneyin mantıklı rahat durmayan bebekler için ben fazla kullanmıyorum alt açma örtüsü var alt açma minderi var ama çok nadir kullanıyorum altını çok batırırsa kullanıyorum
Tugcegoktas Hilalse Canım bence cokkkkkkk gereksiz birşey benım beşimin kenarında da alt değişme yerimvar minderi de var ama bi kere orda altı değiştirmedim😂 Müsli örtülerim var iki tane onları seriyorum değişirken cok kullanıslı kare boyutunda heryerede yanımda götürüyorum tavsiye ederim 👍
Hilalse Hibou ama elleri engelliyor yoksa benim oğlan 💩 yicek tek elle elleri tut diğer elle popiş temizle derken bugün çok zorlandım çözüm arayışına girdim
BalarisiYusra Hibou Hilalse Evet bak arkadaşın dediği çok mantıklı bi videoda görmüştüm ben de zıbını yukarı omzuna doğru çekip ellerini de içine sokuyordu omuzlarından çıtçıtlıyordu
Hilalse Arkadaşlar benim oğlanın eli kolu durmuyor bugün az daha kendi 💩 yicekti aman Tanrım dedim ondan çözüm arayışına girdim 🥴
Hilalse Sumeyraas yahu üç saniyede kurtardı elini omuzdanda çıtçıtladım yok banamısın demiyor çıtçıtta iş yok 😔😔😔
Hilalse Tugcegoktas yok ben beşiğin alt değiştirme yerini kullanıyorum tek kullanımlık örtülerden seriyorum ama dediğim gibi benim amaç elleri engellemekti arkadaşlar yardımcı oldular çok sağolsunlar şimdi denicem bakalım 🤣