Melikederinakinnn UmayDuruMom sen zaten suan anlayamazsin yada doktorunuz da alerjiyi anlayamaz kanli kaka mi yapiyoe yada mukuslu ?
Melikederinakinnn UmayDuruMom her mukuslu jaka alerji degil ki ama doktorunuz dedimi alerjisi vardr diye cildinde dokuntuler varsa kizariklik popoda gecmeyen oisik bacak aralarinda kizariklik ve kakada kan varsa asil alerjisi olur
Nuray1 UmayDuruMom benim bebegımde böyle emiyor doktora sordum sıkıntı etme kilosu gayet iyi doydugu ıcın emıyodur dedı ayda 1800 kılo alıyo şuan 3 aylık olduk
Melikederinakinnn Nuray1 oh msallh bata almus ayda 1800 kg ne demk gerci 4.aydan snra azalyo artik kilo alimlari 6 aydan snrafa ayda 250 ile 500 gram arasinda aliyorlar
UmayDuruMom Melikederinakinnn döküntü ve kan yok ama kaka yaptığı yerin etrafında kabarcıklar oluyor ama geçiyor pişik kremi ile
Nuray1 Melikederinakinnn ben saat başı emmek istemesine bağlıyorum bunu bıraz emmeyı ve memede durmayı seven bır çocuk
Mrs_Ladybird Bizde 55 günlüğüz bizimki de memeden inmiyor. Memelerim acıyor artık 1 saat bi sağ bi sol bırakınca ağlıyor bende ne güzel 10 dk 15 dk emip doyanlar var diyorum 😃
Ecmel04 Poncikanne160920 ayy aynı şeyleri yaşıyorum aynı duygular bebeğime yetemiyoröuyum birşeyleri yanlış mı yaptım benim hatam mı diye kendi mi yiyip bitiroyruö resmen çok sağolun bu yazdıklarınız için inşallah böyle tutar çok üzülüyorum öyle yapınca 🙁🌸🤎
Mrs_Ladybird UmayDuruMom aslında doktorumuz bize bebekler ilk 5 dk da %70 imi ne sütü içerlermiş sonrası keyif derdi o yüzden kendi ne kadar emmek istiyorsa öyle devam edeceğiz gibi duruyor