Buse99810 Merhaba arkadaşlar benim bebeğim 1 aylik olacak 3 gün sonra ben hem emziriyorum hem mama veriyorum 25cc veriyorum siz kaç cc veriyorsunuz ve kaç cc vermeliyim??
Hilallll2020 Buse99810 60 cc veriyorm emziriyorum ama sütüm yetmiyor anlıyorm çünkü yalanıyor ağlıyor durmuyor mamayı içip doyunca sakinleşiyor..
Ogulcan Buse99810 3 saatte bir 60 cc veriyorum senin verdiğin cc çok az değilmi benim bebeğim 20 günlüktü yetersiz olduğu için 60 cc veriyorduk şimdi 2 aylık 90 cc veriyorum
Carlistonbiber Buse99810 25 cc nasıl ayarlıyorsun merak ettim 30 cc 1 ölçek bebekten bebeğe değişir eğer bebeğin doyuyorsa sütün yetiyorsa ne kadar az verirsen o kadar iyi ama doymuyorsa doyana kadar arttırabilirsin zaten mama kutularında aylık ne kadar vermen gerektiği biberon sayısı vs. Yazıyor
Tgbkzn O zamanlar 30 cc veriyordum her emzirme sonrasında doyduysa içmiyordu eğer sütüm yetmeyip açsa bitiriyordu gerçi hepsini bitiriyordu genelde 😂 2. Aydan sonra yavaş yavaş arttırdım
A133 Ben emzirip 30 cc veriyorum bazen yeterli gelmiyor 60 cc içtiğide oluyor doktorumuz her 2 saatte 60 cc fazla gelebilir demişti ama hala aranıyorsa veriyorum mecburen
zeytingozlusaremm Benimde bebeğim 1 aylık ama mama vermiyorum kızlar doymasa ağlar herhalde nasıl anlıyorsunuz doyduğunu 1 saaat emiyor benim ki ağzından çıktığında meme hala süt geliyor
Buse99810 zeytingozlusaremm benimki ağlıyor mama yiyiyor sonra emziyorum bazen ilk önce emziyorum sonra mama yediriyorum ağlıyor devamlı
zeytingozlusaremm Buse99810 hımm yarın doktor kontrolümüz var kilosuna bakacak ona göre der herhalde doyup doymadıgını acemi bir anneyimde☺️
Ogulcan Buse99810 mama kusturuyor olabilir mi ben hipp kullanıyordum kusturdu hatta reflü dendi ama ben mamayi değiştirdim kusması geçti canım
Buse99810 zeytingozlusaremm bende öyleyim doktor kendi mi kilosuna bakıyor yoksa benim söylemem gerekiyor mu bakın diye bende götürecem
zeytingozlusaremm Buse99810 yok kendi bakıyor cnm söylemeden bakıyor inş doyuyordur yavrularımız kilosu iyi çıkar ☺️