Hilal-Yusuf Merhabalar hanımlar 😊🖐️ Tavsiyeler üzerine ocean Microfer ve ocean vitamin D3 aldım fakat Microfer in üzerinde 4-10 yaş grubu çocuklar için D3 üzerindede yetişkinler için doz verilmiş oğlum 5 ay iki günlük bilgi verir misiniz🤔
KahramanAnne Hilal-Yusuf D3 ün 400 lük olanını kullanıyoruz . Günde 3 damla. Genel de tüm Demir ilaclarında 4-10 yaş yazıyor
OzgE_K Hilal-Yusuf 400 olanı olması gerekiyor 1 puf kan ilacı çizgiye kadar çekip vermelisiniz günde 1 sefer ikiside
Dilekkkrn Hilal-Yusuf Ocean d3 verdi doktor dediğiniz gibi 4-10 yaş çocuklar ve yetişkinler için kullanım yazıyor üzerinde doktorumuza özellikle sordum 16günlüğüz kesinlikle kullan dedi ama içim rahat değil kabızda oldu evladım.
Birgul demir ilacini kilosuna gore vereceksiniz.kilo basi 1damla.d3 ise 400lügu bir yasina kdR.bir yasindan sonra 600lük dedi doktorumuz.gunde bir fıs.evet oyle yaziyor ama kullaniyoruz doktor kontrolunde.
Birgul Dnzkbln 9.ayinda kan degerlerine falan bakilcak o zaman doktorunz arttir ya da azaltir.ama o zamana kdar tek fıs dendi bize