Mom14 Kızlar kaçıncı ayda yaptırdınız internette 9 ay itibariyle diyor benim doktor bugün yaptı 7 ay 3 günlük
Mom14 Mora bugün doktor menactra dedi diye hatırlıyorum özellikle eşime sordum nimenrix olma ihtimali yok demi 1 yaşında oluyomuş o
Mom14 Anneyeni doktor bunu vurcaz dedi bende hiç araştırmadan tak diye vurdurdum sonradan aklıma geldi 10 ayda ikinci doz falan dedi sonra 1 yaşında bidaha dedi
Mom14 Anneyeni menenjit aşısını ben kendim vurdurdum zaten doktor vurdurmamı söylemişti çok önemli bi aşı diye
Mom14 Anneyeni menenjitin bide farklı türü oluyomuş bu yani ben başka biliyodum ismini bunu bilmiyordum
Mora @Babylove 1 yaş sonrası tek doz dedi doktor öyle uygulanıyormuş bexsero da üç doz böyle planlandı. 270 gibi dediler haftaya alacağım tam emin değilim fiyattan
Mora @Anneyeni Evet doktor dedi 1 yaşında şuan 13. Ay nimenrix tek doz Ay bexsero 17Ay bexsero birde rapel son doz dedi 25. Ayda
GulbenAtay Bizim doktorumuz da menectra vurdu 9 ve 13. Aylarda 2 doz olduk. İçerik aynı sadece adı farklı nimenrixten