cydcvk Kızım 6 aylık oldu. Bu ay sadece 60 gr almış.geçen ayda 250 gr almıştı. Şu an 6800. Tadımlara başladık gecen ay. Daha doğrusu başlayamadım. Ağzını bile açmıyor. Sadece anne sütü. Su bile içiremiyorum ne olur bana akıl verin hiç bişey yemiyor
75kinalikuzu cydcvk kilosu iyi yememesi kötü ben reklam izleyerek yediriyorum.baska türlü ağzını bile acmiyor
urasinannesi34 cydcvk mama sandalyedibde sizinle beraber aksam yemeklerinde falan yaninizda oturtun ara araonun yemeklerinden tattirin sizle beraber yemege baslar izleyerek
Annekeki 75kinalikuzu yapmayin bence. Yeme bozukluguna yol aciyor doydugunu da bilmez buna ek olarak bir daha tvsiz tek lokma yediremezsiniz
Mirayimran cydcvk siz yine de hergün deneyin önüne mama yapıp koyun belki öyle öyle yapar alışır illaki yer yani üzülmeyin
Mirayimran cydcvk kaşık mama peynir falan tattırdıysanız bi sürü çeşidi var onlardan yapın mıncıklasın önüne omlet koy baksın alsın atsın o sırada ağzına sokuşturun
cydcvk Defneeemmm ek gıda başladınız mı. Boyu uzuyor öyle avutuyorum kendimi. Birde çok hareketli belki ondan alamıyor diye avunuyorum ama sonuçta hiç bişey yediremiyorum. Su da içmiyor böbrekleri iflas etcek diye korkuyorum
RainOverMe Ben de bebeğiniz gibiymişim bardakla verirmiş annem. Çok uğraştırır tabi ama bir de öyle deneyin kırılmayacak bir bardak ayarlayıp.