Nurselcaglar HSD benim o zamanlar nerdeyse her açtığımda az yada çok yapıyordu şimdi 4 aylık 3 kere falan yapıyor bana da bu garip geliyor normaldir heralde
zzayd HSD Benimee bebeğim 34 günlük bir kaç gündür emmek istemiyor uyurken feryat figan umarım büyüme atagıdır ac kalıyor diye vicdanım sızlıyor, buna bağlı olarak kakası da azaldı günde ya 1 ya da 2 yaptı ama bezi her açtığımda çisi var, sizin nasıl?
HSD Sinem_ayaz benmde oglum 38 gunluk gunde 1 defa veya en fazla 2 kez yapiyo. Bazen 1 gun hic yapmadigi da oluyo. Ama rahatsız veya kabiz degil. Yaptgnda gayette normal yapiyo kakasini. Oglum kolik bi bebek tıpkı sizinki gibi.😆
Firuze Benimde 52 günlük kendisi 1 kez yapıyor kaka sorunumuz var yapamıyor çok sıkılıyor kızarıp kalıyor nokta kadar anca yapabiliyor farklı yöntemle yaptırıyorum ama her seferinde böyle yapması onun için iyi olmuyordur diye düşünüyorum günde 1 kez yapması normal midir onu da bilmiyorum
zzayd Benimee bebeğim 34 günlük bir kaç gündür emmek istemiyor uyurken feryat figan umarım büyüme atagıdır ac kalıyor diye vicdanım sızlıyor, buna bağlı olarak kakası da azaldı günde ya 1 ya da 2 yaptı ama bezi her açtığımda çisi var, sizin nasıl?
HSD zzayd bizimde ayni sekil çişi gayet bol. Ama kaka 1 veya 2. Mama iciyo oglum . Merak ettm cunki normalmi diye acaba🤔
HSD zzayd gayet sık acikan bi bebek. Her Ciktiginda 60 veya 70ml mama iciyo gazını cikariyorum hemen. Doyduguna eminim . Kilosu falan da gayet iyiydi doktorumuz da dedi zaten. Ama sanirsam ben ilk gunlerdeki cok sık yapmalarina alistim ya buyudukce azalir diyolar. Belki bana az geliyodur. Mesela dun de 3 kez yapti gayet rahat bazen gec yapiyo niyeyse
HSD AlyaBaby evet bende sordugumda oyle demisti bikac kisi aslnda. Ama iste anneyiz iste anlarsiniz🤭🤭illede bi evham yapcaz
Arzum 50 günlük bebeğim normalde 2-3 kez kaka yapardı fakat 2 gün olacak yapmıyor acaba lavman kullansammı gazını çıkarabiliyor şu an
HSD Arzum bence kendi başına göre iş yapmamalisin. Bebek sonucta cok hassas ve nazikler. En guzeli bi doktora götür derim ben🙃🙃🙃🙃🙃🙃
sanikosan HSD meme+mama besleniyordu bizimki. Hipp kullanırken her mama yerken, sma kullanırken de günde bir kere yapıyordu.