Nrsna94 Anne sütü veriyorum hep Bebeğim 10günlükken 3200gr dı 42.gündeyiz 4110gr olmuş bir ayda 900gr doktor iyi dedi ama ayda 1kg diye okumuştum hep biraz moralim bozuldu açıkçası sizde nasıl olmuştu
elfozyil Nrsna94 Bence gayet alması gereken kiloyu almış. Ama benim eski doktoruma göre ne iyi ne kötü orta demişti 1 ay daha bakalım mama başlarız demişti. Bıraktım onu 🤣
minnniks Nrsna94 Şaka mı bu? 100 gramın hesabını mı yapıyorsunuz? Doktorunuz iyi demiş zaten. Benim kızım ayda 500 gr alıyor, ben öleyim o zaman 😬
Nrsna94 minnniks doktor iyi ama 10gün sonra bakalım duruma göre takviye verebiliriz dedi o yüzden sordum ?!
minnniks Mircet Valla ya. Bi anne post açmış bak bebeğim 60 gr almış diye. Oy dağlaaar oy insanlar neyin kafasında ben anlamıyorum bazen 😬
ElifSakKaya Benm bebeğim de 2 ay 20 günlük şuan da 7 buçuk kilo sadece anne sutu içiyor.bebegi bu aylarda olup kilosu bizm gibi olan var mı? Doktorumuz biraz fazla dedi.
Doruks_mom ElifSakKaya maşallah 🧿 kaç kilo doğmuştu? Sadece anne sütü alıyorsa birşey demiyor doktorlar benim bebeğim de öyle kilolu ama anne sütü aldığı için sorun yok dedi doktor. Ki zaten fazla olsa ne yapacak doktor memeden mi çekip koparcak çocuğu büyüdükçe normallesir zaten kilosu da anne sütünün zararı olmaz
psikolog-anne ElifSakKaya benimde Öyleydi canım, hatta biz 3300 gram dogduk siz yine agır dogmussunuz. Sıkıntı yapacak bir durum yok, git gide kilo alımı azalacak zaten. Şuan 5 ay 21 günlük, 8800,9 kilo arası tahmin ediyorum beraber tartılıyoruz.
Mircet minnniks valla fark ettiğim kadarıyla genelde bebeğinin kilosunu iyi olduğunu bilen insanlar açıyor bi kilo postlarını ay anne sütü veriyorum sadece obez olmaz dimi yaaa😂😂🤪🤪 sütüm çok kalın🤪🤪😂😂 madem çok sütün var git sütlaç yap dağıt millete😂
ElifSakKaya Doruks_mom 3.850 40.haftada sezeryanla doğdu.tabi anne sütü olduğu için birşey demedi.peki sizin bebeğinizinde her bezi kakalı mi?
Doruks_mom ElifSakKaya maşallah çok iyi kilo almış 👍 bizim 2 aya kadar günde 3-4 kaka yapıyordu şimdi biraz kaka problemi var bazen 4-5 gün bazen 10 günü buluyor kaka yapması
Merialp Nrsna94 cok güzel kilo almis bebeginiz masAllah,nesine takviye verebiliriz demis ki doktor anlamadim gercekten.. zaten cok iyi almis kilosunu…
UraSsmom Nrsna94 100 gramı mı dert edip burda post açtın 😏 Benim oğlum ilk ay 600 gram almıştı. 2. Ay 550 gram. 3. Aydan sonrakilo alımı düzeldi. Ben dert etmedim 500 600 gramla, siz de etmeyin 100 gram yani nolacak.
Nrsna94 ecemm-6161 UraSsmom dert etmedim çok şükür sadece merak ettim doktor 1000gr bekleriz dedi onun İçin