Deletedmom54121 kozlar doktora goturdum krem verdı gecmedı bu nedir sızce prematüre dogdu suan 4ay 20 gunluk
Erva-mm Deletedmom54121 sanki böcek ısırması gibi🙄🙄 tahta kurusu vardı evimizde böyle isiriklar olmuştu
Deletedmom299 Deletedmom54121 bilgim yok post üstte kalsın çok çok geçmiş olsun🤲🏻 konuyla alakasız ama gözleri ne kadar güzel maşallah ya ilk dikkatimi çeken gözleri oldu Allah’ım Yarabbimmm ya maşallah 🤲🏻🤲🏻🌺🌺🌺
Birannebirfurki Deletedmom54121 benim oğlumda prematüre aynı sizinki gibi 4 ay 20 günlük vücudu seninki gibi değil ama doktora götürdüm bugün zıbın üstündeyken gözüyle görmeden eliyle baktı yalandan bebek yağı mı kullanıyosun nemlendirici kullan dedi geçiştirdi https://imgyukle.com/i/aosf9n
Gaaak Birannebirfurki benim oğlumunda şu an bu şekilde döküntüleri var. Yarın doktoruna götüreceğim. Sizinkiler geçti mi ?
Cnngn Deletedmom54121 bnm annemin beratta da olmuştu o canım bir soğan parçasını al kabuğu değil eti olucak. Onu ateşte alazla biraz soğutup üzerine köy 10-15 dk kalsın onu yumuşatıp patlatır iyileşme sürecine girer.
melasya Deletedmom54121 geçmiş olsun su çiçeğine de benziyo sanki dr görmüş neticede kremleriyi gelir inş
Deletedmom5 Deletedmom54121 el ayak ağız hastalığımı dedim acaba ama internetten baktım benzemiyor da geçmiş olsun
Birannebirfurki Alpaslaninannesii hangi bölüme randevu almam lazım acaba cildiyeye bakıyorum bulamadım randevu
Alpaslaninannesii Birannebirfurki cocuk doktoruda bilir aslinda beb ilk cocuk doktoruna gpturdum o yönlendirir sizi
Deletedmom54121 Alpaslaninannesii bndecocuk doktoruna goturdum enfekte olmuş dedi krem verdı arada hıcbıse goydırme dedı gecmezse bagısıklık sıstemını kontrol ettir dedi