Htckyy Selamin aleykum, 17 gunluk bebegim var sütüm az humana iciyorum surekli emziriyorum ama doymuyo ek olarak mama veriyorum bebelac asiri gaz yapiyor. Sut artirici biseyler ve gaz yapmayan icerigi temiz mama onerilerinizi bekliyorum
Mom088 Htckyy doktorumuz sma optipro önermişti tadı anne sütüne en yakın mama demişti tabi kızım içmedi
betulus Htckyy canım bol bol su iç, sütlü irmikli tatlılar ye, havuç ye doktorumun önerdikleri bunlar
wangel Yemekten önce bol sıvı tüket ve uyumaya çalıs göğüslerine süt gelecektir. Benim lohusa kötü geçti bir şey yiyemiyordum ama sütüm oluyordu sıvı tüketmemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Sıcak dusta alın ovalayın göğsünüzü. En önemlisi dediğim gibi bol sıvı ve sık sık emzirmektir.
Htckyy wangel aslimda pek bisey yemiyorum hic istahim yok sezeryandan mi kaynakli bilemiuorum ama suyuda az tuketiyorum cok tuketmeye caliscam bundan sonra
Mom088 Htckyy benim kızım içmedi ben zoraki yedirmeye çalıştım ama gaz yapar mı bilmiyorum ama kullananlar memnun genelde
Buketars Bebeklede alakası olduğuna inanıyorum 28 günlük bebeğim sma 1 kullanıyoruz sütüm çok az olduğu için ara ara gazı oluyo ilk oğlumda yediğime içtiğime dikkat ettiğim halde felaket gazı vardı kimyonlu su içmekten midem bulanır hale gelmiştik