Defnemm22 vuslat1108 önce çocugunuzun kanına baktırın ihtiyacı varmı yokmu demeden dayıyolar herşeyi nereden biliyorlar demirin eksik olduğunu acaba
vuslat1108 Defnemm22 rutin kontrollere goturyorum doktoru 6. Ayda kan tahlili yapacak sanırım bu ay gittiğinde idrar tahlili ve böbrek ultrsonu istedi. Halbuki saglikocaginada öğun gitmiştim doktora sormayı unutmuşum.
Emirmomss Arasannesi bizde bu markayı kullanıyoruz gayet memnundum ama fiyatı 90 TL olunca başka marka arayışına girdik 😑😒 Önerebileceğiniz daha uygun fiyatlı damla var mı 😞
vuslat1108 SweetPaw vegaferon hamileyken ben kullandım mahvettmişti beni içeriği temizde değil kullanan bı arkdasim kabız ettigni ve bıraktığıni söyleyince arayışa girdim bende
Arasannesi Emirmomss ferrum da kullanmıştık biz.kabız vs yapmıyor içeriği temiz ve doktor tavsıyesıydı oda.fıyatı daha uygun olabılır bır bakım ıstersenız
SweetPaw vuslat1108 anladim canım bestiron kullanabilirsin içeriği temiz. sideferde de koruyucu olarak sodyum benzoat ve potasyum sorbat bulunuyor maalesef önerilmiş ama aklında bulunsun.