Kalps rota virüs aşısını kaçıncı ayda yaptırdınız ? Doktorunuz mu söyledi yoksa araştırarak mı yaptınız ?
Emirin_Annesi10 Kalps sağlk ocağına 2. Ay aşısı için gittiğimde hemsire söyledi böyle bir aşı var yaptırmak istersen yapalım diye
Mehtee Kalps canim biz yurtdisinda kaliyoruz bizee ucretsiz ve mecburi asilardan 2 dozunuda olduk 4 bucuk aylığız. Mecburi ve ucretli olsaydi da yaptırırdım onemli bi aşı tabi yinede siz bilirsiniz imkaniniz varsa yaptirmanizi oneririm🎈
Unknown Kalps 3-5 aylarda. Doktor önerisiyle yaptırdık. Çevremde geçirenler olduğu için yaptırmak istiyorduk zaten.
Kalps Mehtee Tabi kii yaptırıcam ♥️ Sadece doktoruma sormayı unuttum , bi fikrim olsun en azndan sorayım dedim. 🌸
Kalps Unknown anladım bende yaptırmak istiyorm daha 44 günlüğüz. Bqzıları 2. Ay dior şuan karardız kaldım 🤦🏻♀️
Ata0905 Kalps doktor da söyledi ilk oglandan da biliyordum zaten 2 ve 4 aylıkken yapıldı. 2 doz rotarix marka .
Kalps Ata0905 anladım teşekkür ederim . 2.ayda diğer aşılarla birlikte mi yaptınız 🙄 zor olmadı mı öyle
Unknown Kalps 2. Ayda aşılar olduğu için 3. Aya bırakmak istedim. 3. Ayda aşı yok , 5’te yok daha mantıklı geldi. 2 ve 4’te aşı var.
Ata0905 Kalps hayır zaten oral yoldan alınıyor . Önce bunu damlattik ağzına sonra aşılarını oldu. Devlet aşılarınin hiç birinde ateş vs yaşamadık zaten .