Aycalina2544 36 günlük bebeğe nurse harveys ve biogaia damlayı nasıl kullanmaliyim ? Faydasını gördünüz mü
Neslihantrkk Aycalina2544 ben faydasını görmedim 🤷🏼♀️ biogaia günde 5 damla, nurse harveys günde 3 kez 5 er damla toplam 15 damla. İnşallah faydasını görürsünüz 🙏😌
Unknown Aycalina2544 Biz faydasını görmüştük. Özellikle Biogaia’yı aynı vakitlerde ver. Biz akşam uykusuna geçeceği zaman veriyorduk 5 damla. Daha rahat uyuyordu. Nurse Harveys’te günde 3 defa 5’er damla veriyorduk. Şimdi 5 aylık arada veriyorum yine gaz sıkıntısı olduğunda.
Prensinannesii Aycalina2544 biogaia ve sab simlex berber kullanım açık çok faydasını gördüm hastanelik olduk gazdan çoğu sefer denemediğim bunlar kalmıştı çok faydasını gördüm
Lina_123 Aycalina2544 nurse harweys bitkisel şurubu günde 3 kere bi çay kaşığı veriyordum biogia yı da hergün aynı saatte 5 damla düzenli kullanım önemli her gün aynı saat
Melissaemre Ben günde 3 defa 1 ml kullanıyorum damlada günde 1 defa 5 damla ile yarıyor mu diye sorarsan aksam 12den sabah 9a kadar ağlıyor
Ddmbdm Ben ikisini de kullanıyorum doğduğundan bu yana.Biogaia günde bir kez 5 damla diğeri günde 3 kez 5er damla
Kusursuzhata Nurse Harvey devamlı kullanmada fayda etmiyor alışıyor. Biogia yı da yarıda bıraktım ben. Gazın hepsini biriktirdiği için çocuk kıvranıyor daha perişan oldu
Aycalina2544 Unknown bizim gaz çok bebekte çocuk mahvaliyor denemediğim gaz ilacı kalmadı nurse harveys aldım bugn biogayi kullanıyordum zaten ama gaz ilacı olarak hiçbir damla ise yaramadi. Nurse harveys i bugün 12 de 10 damla verdim çok olurmu sizce bebeğe
Unknown Aycalina2544 İnanın ne kadar kullanılması gerekiyor hatırlamıyorum. Prospektüsünde ne yazıyorsa ona dikkat edin ya da doktorunuza sorun. Ben hep 5 damla veriyordum.
gulyasahin Aycalina2544 Nurse Harvey’i bende kullandım sabah aksam 1ml şeklinde.Neredeyse tüm gaz giderici damlaları kullandım hiçbiride tam çözüm değil