Deletedmom324 Cok pardon alakasız ama bildirimlerin sayısı fazla olunca en eski bildirimi göremiyorum. Nereye baksam bulamadım. Bilen yardım etsin hele
Deletedmom412 Deletedmom324 örneğin yorumunuzu 10 kişi beğendiyse 1 kişi beğenmiş olarak görünür. Bulamazsınız🔍🙂 İyi geceler🙏🏻
Deletedmom324 Diyarbekir güzel bağlar delale lorke Suları buz gibi çağlar hatune lorke Ali Paşa mahlesinde delale lorke Lorke oynar güzel kızlar hatune lorke Lorke lorke lorke lorke delale lorke Lorke lorke lorke lorke hatune lorke Urfa Diyarbekir Mardin delale lorke Akar sular derin derin hatune lorke Canım oynamak istiyor delale lorke Bana da bir mendil verin hatune lorke Lorke lorke lorke lorke delale lorke Lorke lorke lorke lorke hatune lorke
Nekwa Deletedmom324 bende bilmiyorum canim bulunmuyor heralde😱 Konu adini biliyosan aramaya yazip arayanilirsin
Deletedmom324 Nekwa kaç yere fikirlerimi yazıyorum bu uykusuzlukla adımı iyi hatırlıyorum ben onları hiç hatırlamam😂 tartısma actım kendı kendıme takılırım. Sabaha kadar türkülerimizi yazarım dururum oh mis 💃🏻💃🏻
Nekwa Deletedmom324 seni etiketlerse bildirim olarak geliyo zaten ama direk altina yazarlarsa popuper konu olursa mutlaka denk gelirsin fazla takma kafana takma en iyisi uyu sen 😄 Delilo delilo hayraneyh😂
thelake Deletedmom324 halay postu ac bacim sabaha kadar halay cekelim nde olsa uyumuyoruz mendilimizde hazir 💃💃💃🤣🤣
Deletedmom324 thelake ay valla su an olsa çekerdim canım çekti iyi mi 😂 hele kürt arkadaslarım var benım canlarım bir halayları varr ahe aheeee 😂😂
Deletedmom324 Deletedmom121 olmaz tabi olur muuu 😂 bismilli zekoyu açın kulaklıktan dinleyin hadi 😂😂 thelake