Nurdanalkanozkan bebeğiniz yerde gördüğü her şeyi ağzına atmıyor ve sizin söyledilerinizi yapıyorsa bence sorun yaşamazsınız. 5 aylık kızım ve biri 6, biri 5,5 yaşında iki kedim var.
Kedileri su an bebeğin odasına, salona ve yatak odama sokmuyorum, kontrollü davranıyorum. Evin üst katında bir odaları, alt katta bir oda, büyük bir hol ve merdivenler var. Bebeğin 3.ayından sonra sakınmam diye düşünmüştüm ama su an ne bulursa ağzına sokuyor rahatsız oluyorum. Bu arada bebekten önce de tüyleri konusunda hassastım ama bebekle temizlik vs daha zor ve biz her şeyi ağzımıza sokmuyoruz 🙃
İki kedi olduğu için keyifleri yerinde birbirleri ile zaman geçiriyorlar. Zaman zaman odaya da alıyorum. Bakımlarını yapmaya devam ediyorum. Bebeğimle yan yana getirip kediyi sevdirdiğimde hiç sıkıntı olmadı, hatta bıyığını çekti hiç karşılık vermedi.
Bir kedim yanına hiç gelmiyor o da korkuyor.
Ki ben kedilerimi sokaktan sahiplendim. Hiç de uslu kediler değiller.
Yani sonuç olarak bebeğiniz kediye, bebekler kediye alışır ama siz daha önce hayvan bakmadıysanız zorlanmanız olası. Bu nedenle çok iyi düşünün.
Benim iki kedimin olması büyük şans. Bebeğim büyüdükçe ben de bu durumu aşacağımı düşünüyorum çünkü onlardan vazgeçmem mümkün değil. 🐈🐈👶🏻