Yakupuras Kızlar kurutma makinesi kullanınca ütü yapmaya gerek yok diyolla ısısı mikropları öldürüyormuş ne diyorsunuz??
Mom9 Yakupuras evet öyle oluyo ben kızımın kıyafetlerini kurutuyorum toz moz bişey kalmıyo. Çok çamaşır atmadığım için kırıştırmada yapmıyo
Yakupuras Mom9 bugun attım bende ekstra kuruluğa hem kırışık değil hemde toz falan yoktu ütü yapmadım bende
elizabeth Yakupuras eşimin kumaş pantolonunu 2-3 seferdir ütülemiyorum dolaba asıyorum çıkardığım gibi oda yaa ne güzel ütülemişsin deyip giyiyor 😀 bazı kıyafetlere gerekiyor kuruttuğun programa göre değişiyor
Duru59 Bence kurutma yaptığın ürüne de bağlı,ben her zaman mix ayarında kurutma yapıyorum programda kırışıklık azaltma var onu seçiyorum kırışmadan çıkıyor birçok kıyafet ama bebeğim 5 aylık olduğu için yinede ütü yapıyorum🤦🏼♀️
Yakupuras Duru59 benimde oğlum 4 aylık onun için aldım baktım olmuyor ütüye ama bugun kullandım toz falan yoktu yüksek ısıda kurutuyor ütülemedim ama vicdan yaptım 😊
Sevimliannee Yakupuras kurutmalı camasır makinem ama cogu kıyafet ütü istemiyo. Benimki sadece kot pantolonları cok kırıstırıyo cocukların kıyafaetleri ütülü gibi cıkıyo.
Mom9 Yakupuras aynen çok iyi oluyo valla. Yoksa evde kurutuyorum sırf toz oluyo ve haliyle zor kuruyo, ütüsüz içime sinmiyor
Duru59 Yakupuras Yelek hırka tarzı üstten giydirdiklerimi bazen ütülemiyorum bende ama özellikle zıbın ve sweatleri ütülüyorum dediğin gibi vicdan yapıyor insan☺️ama kurutma makinesi büyük bir nimetmiş iyi ki var🙏 Güle güle kullanın 🙏