Deletedmom75 nisa1747 Değişedebilir değişmeye de. Henüz çok küçük. 1 yaşından sonra bile değişebilir.
SedefLina nisa1747 koyu renk her zaman daha ağır basar genelde ama istisnalar kaideyi bozmaz tabi bizdede durum aynı 2aylıgız gözleri mavi ve değişmedi açılıyor gittikce ama değişmez gibi duruyor. İnşallah sizi kide değişmez😇
Ssumru nisa1747 kızımın gozleri Çakır renk 2 ay 19 günlüğüz hala değişmedi inşallah değişmez benim ve eşimin gözleri kahverengi bakalım hayırlısı ama ilerde elma goz Çakır goz var bakalım 😀
EslemEva_23 nisa1747 benim kızım 2 aya kadar yeşildi 2 aydan sonra acık kahve gibi suan belli olmuyor bazen değişiyor bazen kalıyor
Ssumru Deletedmom75 deme öyle 😀😀 ama şimdiye kadar değişmez miydi hep aynı kaldı doktorundan ela olur dedi ela da olsun isterim 😀
Duru59 Benim bebeğimin de gözleri mavi bende eşimde kahverengi gözlüyüz,doktorum 6.ayda değişebilir 1 yaşını da bulabilir demişti,sağlıklı olsun da göz rengi kahve olsun 💕
gulyasahin nisa1747 Göz rengi 1 yaşanda tam oturur .Benim oğlumda babası gibi renkliydi gözü doğduğunda şuan 6,5 aylık göz rengi kahve(benim göz rengine)döndü😆Genellikle koyu renk ağır basar ))
Pelin55 nisa1747 doğduğunda lacivert giriydi sonra yesil ela arasi gibiydi 4 ayda kahverengi ile bal karisimi gibi bisey oldu 😅
Medine_1992 nisa1747 bizim değişti canım maviydi ela oldu benimde eşimin de bal rengi gözleri Kayınvalidem mavişti ama değişti 9.5 aylığız 😁