asya13 Kızlar bebeklerde emekleme kacinci ayda baslar ? Ben yüzüstü koyuyorum cok cabuk sıkılıp ağlıyor bebegim 6 aylik
Fitifiti asya13 Emekleyecek diye bir kaide yok,olması gereken ay hiç yok. Benim oğlum 8 ayllıkken emekledi,12 aylıkken yürüdü. Annem 4 çocuk,4 torun büyüttüm hiçbiri emeklemedi der mesela🤷🏻♀️
mirayilknurtolga asya13 yerden kaldırmayın. Yüzüstü bıraktığınızda sizde yanına uzanın ki ağlamasın öyle zaman geçirmesi gerekiyor ki göğüs ve kolları kuvvetlensin. Biz 2.5aylıktı dönüyordu kendisi sırt üstünden yüz üstüne. yüz üstü durmak istemediği için 3.5aylıktı yüz üstünden sırt üstüne dönmeyi becerdi. Ağlıyor diye almayın yani. Yerde takılın sizde. 🙂Emekleme 6.ayda pozisyon almaya başladı benim ki ama 7. Ayda geri geri gitmeye başladı. 8.ayda öne doğru emeklemeye başladı. Her bebek farklıdır. Siz yerde teşvik edin bol bol. Ben hiç kaldırmıyorum yerden 40 günlük olduğundan beri. 8 ay 6 günlük olduk şükür. 🌼
Mom079 asya13 zaten hiç sevmezdi yüz üstü durmayı aynı seninki gibiydi. Hiç çabasıda yok aklı fikri kucak